ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο τραγωδία στο Ηράκλειο: Δέντρο έπεσε δίπλα από διανομέα

Παραλίγο τραγωδία στο Ηράκλειο: Δέντρο έπεσε δίπλα από διανομέα
neakriti.gr

Ηράκλειο: Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας - Ο δρόμος παραμένει κλειστός

Νέα πτώση δέντρου σημειώθηκε στο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου 2022, αυτή τη φορά στην περιοχή της Χανιόπορτας, στη συμβολή της Λ. Νικολάου Πλαστήρα με την Χανιόπορτα, κοντά σε στάση λεωφορείου.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε νέα τραγωδία καθώς από το σημείο την ώρα της πτώσης του δέντρου περνούσε διανομέας, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δέντρο έπεσε στην πλευρά του δρόμου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ενώ δεν έχουν γίνει αναφορές για τραυματισμούς, μολονότι τη στιγμή της πτώσης, η κυκλοφορία των οχημάτων ήταν αυξημένη.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το δέντρο:

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ άνδρες της αστυνομίας έκλεισαν το δρόμο, ώστε να επέμβουν τα ειδικά συνεργεία του δήμου και της υπηρεσίας.

Η πτώση του δέντρου στη Χανιόπορτα «ξύπνησε» μνήμες από την απίστευτη τραγωδία στο Ηράκλειο το απόγευμα της Πέμπτης της 18ης Αυγούστου, όταν ο 50χρονος Παναγιώτης Μητρέλος, καταπλακώθηκε από το «φονικό» πεύκο. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, είχε σταματήσει ανύποπτος σε φανάρι, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, με το δίκυκλο που οδηγούσε.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις - Ταυτοποιηθηκαν 10 ακόμη άτομα

Νέα ντοκουμέντα από τις τουρκικές αθλιότητες κατά των 92 μεταναστών

Συναγερμός για την 15χρονη Αναστασία στη Νέα Σμύρνη