ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Προειδοποίηση Καλλιάνου: Έρχονται χιόνια – Θα το στρώσει και στα πεδινά

Καιρός - Προειδοποίηση Καλλιάνου: Έρχονται χιόνια – Θα το στρώσει και στα πεδινά

Πλησιάζει χιονιάς - Νέα ραγδαία επιδείνωση

Χειροτερεύει ακόμα περισσότερο ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τις βροχές και τις σφοδρές καταιγίδες να συνεχίζονται ενώ, θα κάνουν την εμφάνισή τους και χιονοπτώσεις.

Σήμερα Τρίτη (27/11) τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν τη δυτική Ελλάδα αλλά και τη Στερεά, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα.

Από την Τετάρτη ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση με τα φαινόμενα να επεκτείνονται σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα.

Την Πέμπτη, οι χιονοπτώσεις θα καλύψουν τη Μακεδονία και τη Θράκη, με τον μετεωρολόγο κ. Γιάννη Καλλιάνο να επισημαίνει ότι ενδέχεται να το στρώσει στα πεδινά ή ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του κ. Καλλιάνου:

«Κυριολεκτικά, ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ, θα δείτε οι κάτοικοι της Μακεδονίας και της Θράκης την Πέμπτη!
Θα χιονίσει στα ορεινά και ημιορεινά, ενώ ειδικά στη Θράκη θα χιονίσει κατά τόπους ακόμη και στα πεδινά ή και παραθαλάσσια τμήματα.

Στην κεντρική Μακεδονία ίσως έχουμε και εκπλήξεις και τα χιόνια κατέβουν ακόμη χαμηλότερα από τα ημιορεινά. Για παράδειγμα στους Ν. Κιλκίς, Ν. Πέλλας αλλά και στα βορειότερα τμήματα του Ν. Θεσσαλονίκης.

Δεν θα είναι παντού πυκνά τα χιόνια, κατά τόπους όμως θα το απολαύσετε πραγματικά. Γι’ αυτό και ήδη έχω ενημερώσει -για παράδειγμα- τον Δημάρχο Αλεξανδρούπολης.»

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Σαρώνει την Ελλάδα η Πηνελόπη – Αποκλεισμένα έξι χωριά στα Άγραφα