Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Παρασκευή, 19 Απριλίου
18
2bf
Ταχ. Ανέμου
54%
Υγρασία
06:43
Ανατολή
20:04
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Παρέλαση βαρομετρικών χαμηλών με βροχές και καταιγίδες (vid)

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Νοτιάδες και βροχές τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτική πρόγνωση από τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου

Την Πέμπτη, από την κορυφογραμμή της Πίνδου μέχρι και τα ορεινά της Πελοποννήσου και δυτικότερα, από το πρωί θα υπάρχουν σύννεφα τα οποία θα δίνουν τοπικά φαινόμενα με τη μορφή ασθενούς μπόρας, ωστόσο θα υπάρχουν και διαστήματα με ηλιοφάνεια, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, την Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο - βορειοανατολικό Αιγαίο η μέρα θα ξεκινήσει με λιακάδα. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν συννεφιές οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν -κυρίως στη νοτιοδυτική Κρήτη- κάποιες τοπικές βροχές.

Μετά το μεσημέρι, ενώ η ηλιφάνεια θα διατηρηθεί στα ανατολικά ηπειρωτικά, στα δυτικά τμήματα της χώρας αναμένεται ο καιρός να γίνεται όλο και πιο άστατος με περισσότερες βροχές και καταιγίδες κυρίως στο βορειοδυτικό τμήμα μέχρι και τα ορεινά της δυτικής Θεσσαλίας, της βορειοδυτικής Στερεάς και της βορειοδυτικής Πελοποννήσου. Στο Αιγαίο, στα ανατολικά και τα νότια δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιες ασθενείς μπόρες.

Στην Αττική, από το πρωί θα επικρατήσει ηλιοφάνεια ενώ δεν αποκλείεται στις βορειοδυτικές περιοχές του νομού η ορατότητα να είναι κάπως περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές ομίχλες μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή, παρέλαση βαρομετρικών χαμηλών θα φέρει μπόρες και τοπικές καταιγίδες, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ. Άστατος θα είναι ο καιρός τις πρωινές ώρες στη δυτική Ελλάδα, στις Κυκλάδες καθώς και στα νότια τμήματα της Θράκης μέχρι και τα Δωδεκάνησα. Ενισχύεται ο νοτιάς στα 6 με 7 και κατά διαστήματα 8 μποφόρ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο δολοφονημένος στο βενζινάδικο στη Νίκαια, είχε πάρει χαρτιά από το κύκλωμα των πλαστών ταυτοτήτων

Παρθένα Κουτμερίδου: «Τη συμβούλευα να εμβολιαστεί» λέει ο γυναικολόγος της (vid)

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο