Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Τρίτη, 19 Μαρτίου
13
1bf
Ταχ. Ανέμου
87%
Υγρασία
06:29
Ανατολή
18:36
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός – Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Περικυκλωμένη από σύννεφα η Ελλάδα… (vid)

Newsbomb

Καιρός: Ο έμπειρος προγνώστης καιρού, Σάκης Αρναούτογλου, εξήγησε την πορεία που θα έχει η κακοκαιρία στην Ελλάδα το επόμενο 48ωρο.

Για σταδιακή επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή (03.12), η οποία θα αρχίσει από τη Δυτική Ελλάδα και θα έχει πορεία προς τα Ανατολικά, έκανε λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου. Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ εξήγησε πως σε αρκετές περιοχές της χώρας από το μεσημέρι θα υπάρχουν αρκετά σύννεφα, ενώ από το βράδυ θα αρχίσουν τα πιο έντονα φαινόμενα. «είναι περικυκλωμένη από σύννεφα η Ελλάδα, όσο βαδίζουμε προς το βράδυ θα πυκνώνουν οι συννεφιές και θα δίνουν φαινόμενα», είπε δείχνοντας και τον σχετικό χάρτη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση, στην Αττική θα υπάρξουν συννεφιές με πιθανότητα για τοπικές μπόρες τις πρωινές ώρες, κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα του νομού. Προς το απόγευμα, οι μπόρες θα εντοπίζονται σε περισσότερα τμήματα του νομού, με πιθανότητα τοπικών καταιγίδων. Τα φαινόμενα θα διατηρηθούν και κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών.

Στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρχουν λιγότερα σύννεφα με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας τις πρωινές ώρες. Προς το απόγευμα, τα σύννεφα θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα υπάρχουν διάσπαρτες μπόρες με πιθανότητα καταιγίδων προς το βράδυ. Αργά τη νύχτα, ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα της ΕΛΑΣ σε σπίτι δικαστικού για ναρκωτικά

Για ποιους θα απαγορευτεί η πώληση και η ενοικίαση των ακινήτων τους - Τι αλλάζει

Υπόθεση Μαρκέλλας: Την ενοχή της 34χρονης ζήτησε η εισαγγελέας - Τι είπε στην απολογία της