ΚΟΣΜΟΣ

Η όμορφη πράξη που κρύβεται πίσω από αυτές τις φωτογραφίες (pics)

Η όμορφη πράξη που κρύβεται πίσω από αυτές τις φωτογραφίες (pics)
www.ginawhalenphotography.com

Μία δασκάλα ειδικής αγωγής είχε τη διάθεση και το ταλέντο να φτιάξει κάτι υπέροχο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Gina Whalen αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωής της, αφήνοντας τη δουλειά της ως δασκάλα ειδικής αγωγής στο Σικάγο και αναζητώντας την τύχη της στην φωτογραφία στη Νότια Καρολίνα.

Η αγάπη της για τα παιδιά ήταν ανέκαθεν μεγάλη και η δουλειά της, της έχει διδάξει ότι το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και πανέμορφο. Αυτή ακριβώς η αγάπη της σε συνδυασμό με την τυχαία γνωριμία της με μία οικογένεια, την ενέπνευσαν για μία κίνηση πραγματικά υπέροχη.

Η Gina Whalen σε συνεργασία με ένα σύλλογο για παιδιά με Σύνδρομο Down, άρχισε να φωτογραφίζει μωρά και παιδιά με σύνδρομο Down. Οι φωτογραφίες της είναι πραγματικά υπέροχες και από ό,τι φαίνεται η φωτογράφος εχει ένα πηγαίο ταλέντο να δημιουργεί μοναδικές εικόνες και να αναδεικνύει την ομορφιά που κρύβει ο κάθε ένας

Οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου και τα μικροσκοπικά μωράκια που ποζάζουν στο φωτογραφικό φακό χαμογελόντας έχουν κλέψει τις καρδιές μας. Άλλωστε, όπως λέει και ο George Carlin «Όλοι χαμογελάμε στην ίδια γλώσσα».

Δείτε τις φωτογραφίες της Gina Whalen στην gallery που ακολουθεί.

πηγή: Mothersblog.gr

Ρoή Ειδήσεων