ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Κουβάλησε το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο (pics)

Φρίκη: Κουβάλησε το ακρωτηριασμένο χέρι της μέχρι το ασθενοφόρο (pics)
pixabay

Tο ακρωτηριασμένο χέρι της αναγκάστηκε να κουβαλήσει μέχρι το ασθενοφόρο μια 26 Βρετανίδα μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη κατά την διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό.

Η Chelsea Vella είχε πάει για διακοπές στην περιοχή Puerto Vallarta, στις 18 Σεπτεμβρίου. Η 26χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, καθώς το έδαφος είχε γίνει ολισθηρό μετά το πέρασμα τυφώνα.

Περιγράφοντας πώς σημειώθηκε το ατύχημα η 26χρονη Βρετανίδα είπε ότι ενστικτωδώς έβαλε το χέρι της μπροστά στο πρόσωπό της για να προστατεύσει το κεφάλι της, αλλά το όχημα προσγειώθηκε στο χέρι της και έτσι ακρωτηριάστηκε.

«Θυμάμαι να κοιτάζω κάτω και να βλέπω τον αγκώνα μου να έχει σπάσει. Είδα το δεξί μου χέρι να κρέμεται από ένα κομμάτι δέρματος», είπε η Chelsea Vella μιλώντας στην The Sun.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το σοκαριστικό τροχαίο:

Επεσήμανε μάλιστα ότι οι πόνοι ήταν τόσο έντονοι που «ένιωθε πως πέθαινε» κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο και ότι οι τραυματιοφορείς της είχαν κάνει μια ένεση για να την κρατήσουν ξύπνια.

Η φίλη της έσκισε την μπλούζα της για να δέσει το σχεδόν ακρωτηριασμένο χέρι της κι αυτό ήταν που έσωσε τη ζωή της, σύμφωνα με τους γιατρούς.

«Όταν άρχισα να πονάω, απλά έγινα υστερική. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως θα χάσω το χέρι μου», είπε η Chelsea Vella στη The Sun.

Σημειώνεται ότι η αδελφή της 26χρονης Βρετανίδας άρχισε έρανο στο GoFundMe για να αγοράσει προσθετικό χέρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Νόνη Δούνια: Στο νοσοκομείο η βουλευτής - Υπεβλήθη σε χειρουργείο καρδιάς

Μάρω Κοντού: Αυτά είναι τα περιουσιακά της στοιχεία

Σχετικές ειδήσεις