ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Mεθούσε τα θύματά του και τα έκοβε σε κομμάτια (pics)

ΣΟΚ: Mεθούσε τα θύματά του και τα έκοβε σε κομμάτια (pics)
Pixabay

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Ρωσία με την κατηγορία του κανιβαλισμού, όταν η αστυνομία εντόπισε σε σακούλες σε μια λίμνη και ένα ποτάμι κοντά στην πόλη του Αρκανγκέλσκ, ανθρώπινα οστά ανάμεσα σε υπολείμματα ζώων.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Οι Αρχές υποπτεύονται ότι ο 51χρονος έφαγε τρεις άνδρες, τους οποίους πλησίαζε δήθεν φιλικά και φρόντιζε να καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σύμφωνα με το BBC, όταν τα θύματά του μεθούσαν «επαρκώς», ο άνδρας πιστεύεται ότι τα μαχαίρωνε θανάσιμα και τα έκοβε σε κομμάτια.

Ο άνδρας είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα ενός εκ των θυμάτων. Όταν οι γονείς του νεκρού αντιλήφθηκαν την απουσία του γιου τους, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι «φύλαγε» τον χώρο κατά παράκληση του εξαφανισμένου.

Οι Αρχές θεωρούν πως ο φερόμενος δράστης έχει σώας τας φρένας και προχώρησε στις δολοφονίες νηφάλιος, τη διετία 2016-2017. Η Ρωσική Επιτροπή Ερευνών έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη σύλληψή του.

Η αναγνώριση των θυμάτων καθυστέρησε καθώς δύο από τους τρεις νεκρούς δεν είχαν συγγενείς (που να εντοπίστηκαν από τις Αρχές) ενώ ο τρίτος εκτιμάται πως είχε μετακομίσει από άλλη πόλη αναζητώντας δουλειά, όταν έπεσε πάνω στον 51χρονο.

Πηγή: BBC

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία (ΧΑΡΤΕΣ)