ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία στην Ρόδο: Πλημμύρισαν δρόμοι - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί

Κακοκαιρία στην Ρόδο: Πλημμύρισαν δρόμοι - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Ρόδο, προκάλεσαν πλημμύρες, ζημιές αλλά και εγκλωβισμούς ανθρώπων στα αυτοκίνητά τους. 

Μεγάλος όγκος νερού απο τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν χθες το βράδυ , "έπεσε" στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Αφάντου δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα.

Συνολικά 9 αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, 3 έχουν παρασυρθεί απο τα ορμητικά νερά και δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι αυτή την ώρα, σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν ενώ σε αρκετά σημεία έχει καταστραφεί το οδόστρωμα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να παρέμβει σε αρκετές περιπτώσεις προκειμένου να πραγματοποιηθούν αντλήσεις νερών, ενώ διέσωσαν έναν άνδρα ο οποίος είχε παρασυρθεί και εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητό του απο τα ορμητικά νερά, αλλά και έναν σκύλο που βρισκόταν σε αυλή σπιτιού μέσα στον οικισμό του χωριού.

Οι έντονες βροχοπτώσεις ξεκίνησαν λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα και διήρκησαν μέχρι και τις 6 το πρωί, ενώ σε δηλώσεις του στη "Ροδιακή" ο αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σπανός σημείωσε πως καθ' όλη τη διάρκεια αυτών αλλά και μέχρι αυτή την ώρα, συνεργεία του δήμου, με τη συνδρομή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, βρίσκονται επι ποδός προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν γίνει.

Αξίζει να σημειωθεί οτι κλήσεις η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε και απο την περιοχή των Κολυμπίων αλλά και απο τον Αρχάγγελο, ωστόσο εκεί τα προβλήματα ήταν μικρότερης έκτασης.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα "Ροδιακή"

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Νόμιζαν ότι βρήκαν ένα παρατημένο κουτάβι - Η αλήθεια όμως τους σόκαρε (photos)

Γιάννενα: Απίστευτες εικόνες - Τι βρήκαν οι Αστυνομικοί σε σάκο δίπλα στη λίμνη (pics)

Σχετικές ειδήσεις