ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εντός της ΑΣΟΕΕ: Τι βρέθηκε στους χώρους

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εντός της ΑΣΟΕΕ: Τι βρέθηκε στους χώρους
INTIME

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην ΑΣΟΕΕ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του Cnn.gr, Μίνας Καραμήτρου, η αστυνομία έκανε έφοδο και ερευνά όλους τους χώρους.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο έχει αποκλειστεί και οι αστυνομικοί - μετά τις τελευταίες καταγγελίες - ερευνούν ακόμη και την πιθανότητα κατασκευής μολότοφ μέσα στους χώρους του Ιδρύματος.

Παράλληλα, εξετάζονται και οι καταγγελίες που είχε κάνει η Σύγκλητος με ανακοίνωσή της, περί παράνομης δράσης κυκλωμάτων μέσα στην ΑΣΟΕΕ.

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κράνη, κουκούλες και κοντάρια.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, τοποθετήθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, για την αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναφέροντας, πως η επιχείρηση έγινε κατόπιν απόφασης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Μεγάλη επιτυχία για την πάταξη της ανομίας», χαρακτήρισε, παράλληλα, η υπουργός την εξάρθρωση της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας στον ΣΚΑΪ, την επιχείρηση της αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, δήλωσε πως «τελειώνουμε με τις γιάφκες τω μπαχαλάκηδων».

«Τα πανεπιστήμια αποδίδονται στους φυσικούς τους χρήστες», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Η ασφάλεια αποκαθίσταται και πάλι στη χώρα. Σήμερα το πρωί λαμβάνει χώρα μια επιχείρηση στο εσωτερικό της ΑΣΟΕΕ. Θα καταλάβουν όλοι οι Έλληνες τι συνέβαινε εντός των πανεπιστημίων. Όταν μιλάμε για ασφάλεια, αντίστοιχες επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα αισθανθούν ασφαλείς. Η Αθήνα αποδίδεται πίσω στους κατοίκους της. Φιλοδοξώ με την εμβληματική αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου, όλο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας να αποκτήσει μια νέα δυναμική, ώστε να μην είναι μια μαύρη τρύπα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο καιρού: Με βροχές ο Μαραθώνιος - Πού και πότε θα σημειωθούν καταιγίδες (pics)

Σχετικές ειδήσεις