ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη σε λίμνη - Δείτε τι μπήκε στο μόριο του (pics)

Φρίκη σε λίμνη - Δείτε τι μπήκε στο μόριο του (pics)

Οι διακοπές που αποτελούσαν όνειρο ζωής εξελίχθηκαν σε εφιάλτη…

Με την ίδια του την ζωή παραλίγο να πληρώσει ένας 32ρονος Βρετανός τουρίστας την βουτιά που έκανε στην λίμνη Malawi στην Αφρική – σε ένα ταξίδι ζωής όπως το περιέγραψε ο ίδιος στην εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα μετά την βουτιά του νεαρού στην λίμνη ένα παράσιτο εισχώρησε στο μορίο του και άρχισε να γεννά τα αυγά του. Συγκεκριμένα ο James Michael κόλλησε σχιστοσωμίαση (γνωστή επίσης ως βιλαρζίωση, πυρετός των σαλιγκαριών και πυρετός Katayama).

Πρόκειται για μια νόσο που προκαλείται από το παρασιτικό σκουλήκι του γένους Schistosoma. Μπορεί να μολύνει το ουροποιητικό σύστημα ή τα έντερα. Στα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνεται κοιλιακό άλγος, διάρροια, αίμα στα κόπρανα ή αίμα στα ούρα.

Ο James, ο οποίος μένει στο Κένσινγκτον στο Λονδίνο δήλωσε ότι "όταν βλέπω φωτογραφίες από το ταξίδι στην Αφρική, είναι περίεργο να σκέφτομαι ότι ένα παράσιτο "σκαρφάλωσε" μέσα στο μόριό μου. Δεν είναι ακριβώς ότι φανταζόμουν για ένα ταξίδι που κάνει κάποιος μια φορά στη ζωή του. Όλη η εμπειρία είναι σουρεαλιστική και περίεργη". Το ταξίδι έγινε τον Αύγουστο του 2017.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες με τον Βρετανό όταν νοσούσε (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

Διαβάστε περισσότερα:

ΤΩΡΑ: Επεισόδια στην Θεσσαλονίκη – Μολότοφ, φωτιές και χημικά

Πολυτεχνείο 2019: Παλμός και συγκίνηση στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την 46η επέτειο εξέγερσης

Σχετικές ειδήσεις