ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Νεκρό από την πείνα 3χρονο κοριτσάκι - Το άφησε νηστικό η μητέρα του

ΣΟΚ: Νεκρό από την πείνα 3χρονο κοριτσάκι - Το άφησε νηστικό η μητέρα του

Αδιανόητα πράγματα πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός μικρού διαμερίσματος.

Ούτε μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα βίωνε ένα 3χρονο κοριτσάκι, καθώς η μητέρα του το άφηνε νηστικό και κλειδωμένο με το παιδί να τρώει απορρυπαντικά για να ξεγελάσει την πείνα του.

Το τρίχρονο αγγελούδι έχασε την ζωή του από ασιτία σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ωστόσο οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες διαβίωσης αλλά και τον θάνατό του προκαλούν ανατριχίλα.

Η 21χρονη μητέρα του παιδιού, Maria Plenkina, άφησε το παιδί κλειδωμένο στο σπίτι και έφυγε (!) για να διασκεδάσει. Μάλιστα, επέστρεψε μετά από μια εβδομάδα, σε ένα έγκλημα που έχει σοκάρει την Ρωσία!

Το παιδί βρέθηκε νεκρό από τις Αρχές μέσα στο διαμέρισμα το οποίο θύμιζε περισσότερο... χωματερή παρά σπίτι με παιδί. Την Αστυνομία κάλεσε η γιαγιά της μικρής, Irina.

Τραγική ειρωνεία; Η 47χρονη γυναίκα πήγε στο διαμέρισμα της κόρης της για να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά», καθώς ήταν τα γενέθλια του παιδιού.

Το παιδί μάλιστα, σε μια απόπειρα για να τραφεί, είχε καταναλώσει σκόνη πλυντηρίου ενώ στο διαμέρισμα δεν υπήρχε ούτε νερό καθώς η Maria το είχε κλείσει από τον κεντρικό διακόπτη.

Πλέον η μητέρα του παιδιού είναι αντιμέτωποι με 20ετής φυλάκιση ενώ οι ψυχίατροι που την εξέτασαν δεν διαπίστωσαν την παραμικρή ψυχολογική πάθηση.

Είναι τόσο αποτρόπαια η πράξη της Maria που η φίλη της, Anastasia Kurpina, με την οποία διασκέδαζε, αποκάλυψε ότι όταν την ρώτησε που είναι το παιδί έλαβε την απάντηση «το κρατάει ένας φίλος μου».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις