ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βάρη: Οι σύζυγοι των θυμάτων «οδήγησαν» τους εκτελεστές στην ταβέρνα (pics)

Βάρη: Οι σύζυγοι των θυμάτων «οδήγησαν» τους εκτελεστές στην ταβέρνα (pics)
INTIME NEWS

Στα ίχνη των εκτελεστών προσπαθεί να φτάσει η Αστυνομία - Τέσσερις οι επαγγελματίες δολοφόνοι που εκτέλεσαν με 24 σφαίρες τους δύο Μαυροβούνιους την ώρα που έτρωγαν σε ταβέρνα στην περιοχή της Βάρης την Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές, θέλει τις γυναίκες των δύο θυμάτων που ήρθαν στην Ελλάδα την περίοδο των γιορτών, να οδήγησαν τους εκτελεστές στην ταβέρνα της Βάρης.

«Άνθρωποι σαν τους δυο Μαυροβούνιους, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Σιγουρά τις γυναίκες και τα παιδιά τους θα τα έφερναν στη χώρα μας με τη μέγιστη προστασία», δήλωσε στο Star ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας.

Η επιθυμία των δύο ανδρών να δουν τις ημέρες των εορτών τις συζύγους και τα παιδιά τους φαίνεται ότι ήταν το μεγάλο «λάθος» τους.

Όπως δήλωσαν οι ίδιες, οι δύο γυναίκες από τη Σερβία, ταξίδεψαν στην Αθήνα πριν από 1,5 μήνα και ενδέχεται το ταξίδι τους να είναι αυτό που «πρόδωσε» τη θέση των δύο μαφιόζων.

Οι δυο γυναίκες έχουν εκφράσει την επιθυμία στις Αρχές να φύγουν από τη χώρα μας όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σιγή ιχθύος από τις συζύγους

Ερμητικά κλειστά κρατούν τα στόματά τους οι σύζυγοι των Σέρβων θυμάτων. Οι δύο γυναίκες, όχι μόνο δεν δίνουν στοιχεία για το ποιοι υποψιάζονται ότι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία αλλά έφτασαν στο σημείο να υποστηρίξουν στους Έλληνες αξιωματικούς ότι δεν θυμούνται καν πού διαμένουν.

Μάλιστα, όπως είπαν, είχαν έρθει από τη Σερβία στην Ελλάδα για να περάσουν τις γιορτές μαζί με τους συζύγους τους αλλά και για να δουν τα παιδιά τους πατεράδες τους. Και όπως επαναλάμβαναν στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. δεν ξέρουν την περιοχή και τη διεύθυνση, όπου έμεναν. Επίσης, ανέφεραν ότι όλες οι μετακινήσεις τους γίνονταν με ταξί και μάλιστα διερχόμενα και όχι μέσω κάποιας εταιρείας.

Παράλληλα, η άρση τηλεφωνικού απορρήτου και μια τραπεζική κάρτα που βρέθηκε πάνω σε έναν από τους δυο Μαυροβούνιους μπορεί να οδηγήσουν στους εκτελεστές.

Οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό των σπιτιών όπου έμεναν οι δυο Μαυροβούνιοι. Εκτιμούν ότι θα είναι κάπου στα νότια προάστια κι εκεί θα βρουν στοιχεία για τη ζωή τους στην Ελλάδα. Αν βρεθεί για παράδειγμα ηλεκτρονικός εξοπλισμός, θα ελεγχθεί εξονυχιστικά.

Οι εκτελεστές με τα μαύρα

Φωτογραφίες-ντοκουμέντοτης αδίστακτης ομάδας των εκτελεστών λίγο πριν αλλά και αμέσως μετά το μακελειό έφερε στο φως της δημοσιότητας το OPEN TV. Σε αυτές, διακρίνονται οι τέσσερις σωματώδεις άνδρες να βρίσκονται στην οδό Κεφαλλήνιας. Με αργά βήματα να κατευθύνονται προς την ταβέρνα όπου τρώνε αμέριμνοι τα θύματα με τις οικογένειες τους.

Λίγη ώρα πριν την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο Μαυροβούνιων ένα άτομο έφτασε έξω από την ταβέρνα όπου διαπίστωσε πού κάθονταν τα θύματα μέσα στην ταβέρνα. Το σχέδιο τους έχει μπει σε πλήρη εφαρμογή. Ένας από τους τέσσερις εκτελεστές φαίνεται να είναι λίγα βήματα πιο μπροστά από του υπόλοιπους τρεις οι οποίοι κινήθηκα σε σφιχτό σχηματισμό. Πρόκειται για κινήσεις που δείχνουν απόλυτο επαγγελματισμό αλλά την προσήλωση που έχουν στο στόχο τους. Οι εκτελεστές φορούν στρατιωτικά παντελόνια, μαύρα κοντά μπουφάν και καπέλα ενώ αδιαφορούν για το γεγονός ότι στο σημείο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που τους καταγράφουν.

Η ομάδα των τεσσάρων μέσα σε λίγο χρόνο καλύπτει την απόσταση και φτάνει στην ταβέρνα. Μπαίνουν μέσα και χωρίς δισταγμό εκτελούν τους τα θύματά τους που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα της Σερβίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας και τα θύματα:

Ψάχνουν το κρησφύγετο

Σαράντα οκτώ ώρες μετά το διπλό φονικό οι Αρχές αναζητούν ακόμη το κρησφύγετο των Μαυροβούνιων. Οι δύο τους γυναίκες το μόνο που αποκάλυψαν στους αστυνομικούς είναι ότι άλλαζαν σπίτι κάθε εβδομάδα και αυτό βρισκόταν πάντα σε πολυκατοικίες. Την ίδια ώρα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν σταλεί τα κινητά τηλεφωνά των θυμάτων για να διαπιστωθεί με ποιους επικοινωνούσαν όσο βρίσκονταν στη χώρα μας.

Χαρακτηριστικό του επαγγελματισμού των δολοφόνων των δύο Μαυροβούνιων είναι ότι διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση ότι το ένα θύματα είχε δεχτεί εννέα σφαίρες ενώ τα επτά τραύματα ήταν διαμπερή.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του OPEN:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Τετάρτη με κρύο, παγετό και πολλά μποφόρ (pics)

Σουμάχερ: Δυστυχώς! Η αποκάλυψη του νευροχειρουργού για την υγεία του

Σχετικές ειδήσεις