ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στη Γερμανία: Τουλάχιστον έξι νεκροί μετά από πυροβολισμούς

Μακελειό στη Γερμανία: Τουλάχιστον έξι νεκροί μετά από πυροβολισμούς
Associated Press

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου μετά από πυροβολισμούς στην πόλη Ροτ Αμ Ζε, στη βορειοανατολική Γερμανία.

Οι πυροβολισμοί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώθηκαν γύρω στις 13:45 (ώρα Ελλάδας) στην πόλη Ροτ Αμ Ζε κοντά στη Στουτγάρδη.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σ' ένα πανδοχείο, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο που οδηγεί στον σιδηροδρομικό σταθμό, αναφέρει η εφημερίδα Bild. Ολόκληρη η λεωφόρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτός από τους έξι νεκρούς, υπάρχουν και αρκετοί τραυματισμένοι, με την αστυνομία να κάνει λόγο για πιθανή οικογενειακή σχέση μεταξύ τους, ενώ ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο ύποπτος, «ένας Γερμανός», και τα θύματα ανήκουν στην ίδια οικογένεια.

Ειδικότερα, η γερμανική αστυνομία έκανε γνωστό μέσω Twitter ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση και κάνει λόγο για περιστατικό με πυροβολισμούς.

«Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο Ροτ αμ Ζε, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και πιθανόν να καταγραφούν θάνατοι, ο ύποπτος κρατείται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν μια οικογενειακή διαμάχη» έγραψε στο Twitter η Αστυνομία.

Η αστυνομία της κοντινής πόλης Άαλεν, σύμφωνα με τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, δήλωσε ότι το περιστατικό φαίνεται να συνδέεται με μια «προσωπικές διαφορές».

Οι Αρχές, σύμφωνα με το Focus, φαίνεται να απορρίπτουν το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας, αλλά εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Ο ύποπτος ως δράστης είναι ένας άνδρας γεννημένος το 1983, σύμφωνα με την Bild. Έδρασε μόνος και δεν υπάρχει καμιά ένδειξη για ύπαρξη συνεργού, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο.

Το Ροτ αμ Ζε είναι ένα χωριό της Γερμανίας με 5.000 κατοίκους στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Αποκλεισμένοι 40 εκατ. Κινέζοι – Κλείνει το Σινικό Τείχος

Σάλος σε γυμνάσιο: Ακόλαστη καθηγήτρια φιλολογίας έκανε σεξ με 6 μαθητές

Σχετικές ειδήσεις