ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό - Οι δηλώσεις της κόρης του και η αγάπη του κόσμου

Κώστας Βουτσάς: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό - Οι δηλώσεις της κόρης του και η αγάπη του κόσμου
INTIME NEWS

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, καθώς εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν, από την περασμένη Παρασκευή (07/02).

 

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση για την ξαφνική εισαγωγή του Κώστα Βουτσά στο νοσοκομείο το απόγευμα της Παρασκευής, με πλήθος κόσμου να αγωνιά για την εξέλιξη της υγείας του, εκφράζοντας λόγια αγάπης και παρηγοριάς τόσο στον ίδιο, όσο και στους οικείους του.

Η κόρη του σπουδαίου ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι ο Κώστας Βουτσάς είναι σε σταθερή κατάσταση, κάτι που για την ηλικία του είναι πολύ ευχάριστο.

Ακόμα, διευκρίνισε ότι η απόφαση για τη διασωλήνωσή του δεν ήταν αποτέλεσμα μιας ακραίας κατάστασης, αλλά μια κίνηση από πλευράς των γιατρών για να γίνει πιο γρήγορα καλά.

Ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Κοντά του από την πρώτη στιγμή είναι τα αγαπημένα του πρόσωπα. Παρούσες η κόρη του Σάντρα Βουτσά και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία ο Βουτσάς έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Φοίβο.

«Ήταν μια απόφαση των γιατρών για να ξεκουραστεί και να γίνει γρήγορα καλά» τόνισε η Σάντρα Βουτσά και σημείωσε ότι το δύσκολο κομμάτι είναι η ηλικία.

Τόνισε πάντως ότι ανταποκρίνεται σε όλες τις θεραπείες, στις οποίες υποβάλλεται.

«Η αισιοδοξία και η αγάπη που έχει για τη ζωή πιστεύω θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει» τόνισε.

Λύνει τη σιωπή της η σύζυγός του

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού είπε πως, προς το παρόν, η κατάσταση του αγαπημένου ηθοποιού είναι σταθερή.

Ο ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Έρρικας Μπρόγιερ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του - Δείτε τις φωτό

Σχετικές ειδήσεις