ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τον ασθενή που νοσηλεύεται στο «Αττικόν»

Κοροναϊός: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τον ασθενή που νοσηλεύεται στο «Αττικόν»
Intime News

Αρνητικό είναι το αποτέλεσμα των εξειδικευμένων εξετάσεων για πιθανό κρούσμα κοροναϊού στο «Αττικόν».

Ο 33χρονος Κινέζος μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/02) στο νοσοκομείο Αττικόν, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό.

Το γεγονός πως πρόσφατα είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Κίνα και τα συμπτώματα που είχε και μοιάζουν με εκείνα που προκαλεί ο κοροναϊός σήμαναν αμέσως συναγερμό.

Τρόμος με την ραγδαία εξάπλωση του κοροναϊού

Συνολικά 97 νέους θανάτους και 2.015 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού που έχει προκαλέσει επιδημία πνευμονίας, κατέγραψαν χθες Τρίτη (11/02) οι υγειονομικές αρχές στην ηπειρωτική Κίνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Επιτροπή Υγείας.

Και οι δύο αριθμοί είναι χαμηλότεροι από τους απολογισμούς της προηγουμένης (108 και 2.478 αντίστοιχα). Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που επιβεβαιώθηκαν χθες είναι ο χαμηλότερος που έχει καταγραφεί από την 30η Ιανουαρίου.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων εξαιτίας της επιδημίας ανήλθε σε 1.113 ως τα μεσάνυχτα της 11ης Φεβρουαρίου, ενώ ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 44.653.

Οι περισσότεροι θάνατοι (94) καταγράφηκαν στην επαρχία Χουμπέι, την εστία της επιδημίας, όπως και τα περισσότερα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα (1.638). Στην Ουχάν, πρωτεύουσα αυτής της επαρχίας, εντοπίστηκε για πρώτη φορά ο ιός τον Δεκέμβριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Ξεκίνησε να εκπέμπει - Δείτε πώς θα το «πιάσετε» στην τηλεόρασή σας (photos)