ΚΟΣΜΟΣ

Εξάχρονη γύρισε από το σχολείο και εξαφανίστηκε: Τρεις μέρες μετά αποκαλύφτηκε η φρικτή αλήθεια

Εξάχρονη γύρισε από το σχολείο και εξαφανίστηκε: Τρεις μέρες μετά αποκαλύφτηκε η φρικτή αλήθεια
Pixabay

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της 6χρονης

Η 6χρονη Faye Marie Swetlik στη Νότια Καρολίνα, που εξαφανίστηκε από την αυλή του σπιτιού της την Δευτέρα (10/02), βρέθηκε τελικά νεκρή.

«Με βαριά καρδιά εντοπίσαμε το πτώμα της Faye Marie Swetlik και εξετάζουμε την υπόθεση ως ανθρωποκτονία. Εφόσον η κοινότητα εργάζεται τόσο σκληρά για να βρει την Faye και να την επιστρέψει σπίτι της, θέλαμε να το μάθετε όσο γίνεται πιο σύντομα», ανακοίνωσε η αστυνομία σε επίσημη συνέντευξη τύπου, σύμφωνα με το CNN.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Επίσης έγινε γνωστό πως στην διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε επίσης η σορός ενός άνδρα, αλλά δεν διευκρινίστηκε αν αυτό έχει σχέση με το θάνατο της 6χρονης, όπως μεταδίδει η New York Post.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πώς πέθανε το κορίτσι, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία σύλληψη. Περισσότεροι από 250 αξιωματικοί και ερευνητές πέρασαν τις τελευταίες ημέρες την ψάχνοντας την 6χρονη.

Η οικογένεια ανέφερε πως λείπει όταν η 6χρονη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την μπροστινή αυλή του σπιτιού, μετά την επιστροφή της από το σχολείο, το απόγευμα της Δευτέρας. Την Τετάρτη η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που την δείχνει να κατεβαίνει κανονικά από το σχολικό λεωφορείο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Καστοριά: Ξεπάγωσε η λίμνη και έπαθε σοκ όλη η πόλη - Τι βρήκαν

Τι συμβαίνει στα σύνορα; Γιατί φεύγουν οι Τούρκοι στρατιώτες από τον Έβρο;