ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ στο Μπάκιγχαμ: Και δεύτερο διαζύγιο σε μια εβδομάδα (pics)

ΣΟΚ στο Μπάκιγχαμ: Και δεύτερο διαζύγιο σε μια εβδομάδα (pics)

Πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω πάνω από το Παλάτι…

Μετά το σοκ του Megxit και το διαζύγιο του μεγάλου εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, Πίτερ, την Δευτέρα αργά το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ένα ακόμα ζευγάρι από το παλάτι δεν θα συνεχίσει τον έγγαμο βίο του.

Το ζευγάρι – σύμφωνα με την Daily Mail – είναι ο ανιψιός της Βασίλισσας Earl -David Armstrong-Jones και οι σύζυγός του Serena, Δούκισσα του Snowdon. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

Το διαζύγιο του εγγονού

Η Καναδή, Autumn Philips, ζήτησε διαζύγιο από τον μεγαλύτερο εγγονό της Ελισάβετ, Peter, αφήνοντάς τον μετά από 12 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό με επίσημη ανακοίνωση στον Τύπο, στην οποία αναφέρεται ότι το διαζύγιο είναι η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσαν να κάνουν για το καλό των δύο παιδιών τους. Ξεκαθαρίζουν ότι η οικογένεια τούς στηρίζει σε αυτή τους την απόφαση και θα έχουν κοινή επιμέλεια των παιδιών τους.

Το ζευγάρι έχει ενημερώσει τη Βασίλισσα και τη βασιλική οικογένεια εδώ και έναν χρόνο. Ο 42χρονος Πίτερ είναι γιος της πριγκίπισσας Αννας και του πρώτου συζύγου της, Κάπτεν Μαρκ Φίλιπς. Είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία εγγόνι της Βασίλισσας και η επίσημη δήλωση του παλατιού στηρίζει τον χωρισμό χωρίς πολλά λόγια: «Η απόφαση να πάρουν διαζύγιο ήρθε μετά από πολλή σκέψη και είναι το καλύτερο για εκείνους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στην Πάτρα: Γυναίκες με κομμένα κεφάλια και κρεμάλες έξω από το φανοποιείο του 40χρονου

Πόλεμος Ρωσίας-Τουρκίας: Ο Πούτιν απειλεί να διαλύσει τον Ερντογάν

Σχετικές ειδήσεις