ΚΟΣΜΟΣ

Συγκινητικό: Οι πρώτες εικόνες με την πριγκίπισσα Νταϊάνα έγκυο στη σειρά «The Crown» (pics)

Συγκινητικό: Οι πρώτες εικόνες με την πριγκίπισσα Νταϊάνα έγκυο στη σειρά «The Crown» (pics)

Η Νταϊάνα εμφανίζεται έγκυοςστον τέταρτο κύκλο της σειράς, Crown του Netflix και συγκινεί.

Εγκυμονούσα εμφανίζεται η ηθοποιός Emma Corrin, που υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην σειρά του Netflix, «The Crown» γεγονός που σημαίνει ότι οι θαυμαστές της σειράς θα έχουν τη δυνατότητα την αείμνηστη Πριγκίπισσα να κυοφορεί τον Χάρι ενώ έχει ήδη γεννήσει τον Ουίλιαμ.

Στις σκηνές από τα γυρίσματα που δημοσιεύει η βρετανική Sun εκτός από την Νταϊάνα, φαίνεται και οι ηθοποιού που ενσαρκώνουν τον Πρίγκιπα Κάρολο και Ουίλιαμ σε παιδική ηλικία. Πρόκειται για σκηνές που τοποθετούνται το 1984.

Δείτε τις σκηνές από τα γυρίσματα:

«Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν είδωλο και η επίδρασή της στον κόσμο παραμένει βαθιά και συγκλονιστική», ανέφερε η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στην τηλεοπτική οθόνη.

Από τότε που έκανε ντεμπούτο στο Netflix η τηλεοπτική σειρά «The Crown» (Το Στέμμα) οι τηλεθεατές περίμεναν εναγωνίως την άφιξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, της «πριγκίπισσας του λαού».

Η Νταϊάνα τελικά θα εμφανιστεί στον τέταρτο κύκλο της σειράς, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter (O τρίτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα το 2019, αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία).

Η Έμα Κόριν είναι η ηθοποιός που επιλέχθηκε να υποδυθεί τη Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο και έγινε Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς όπου η Νταϊάνα έχει επισκεφθεί μια κλινική στην Αμερική και η ομοιότητα της ηθοποιού με την Λαίδη Ντι είναι πραγματικά μεγάλη.

Δείτε στην gallery την Έμα Κόριν να υποδύεται την Νταιανα:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης: Μάρθα Καραγιάννη: Αποκάλυψη! Η διάγνωση για την υγεία της (pics+vid)

Στο νοσοκομείο διάσημη ηθοποιός – Την κατασπάραξαν τα σκυλιά της (pics)

Σχετικές ειδήσεις