ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: Έσφαξε την αδερφή της με 68 μαχαιριές

Αδιανόητο: Έσφαξε την αδερφή της με 68 μαχαιριές

Ήθελε να βγάλει από την μέση την αδερφή της με κάθε κόστος.

Ένας αδιανόητος ιστός από ψέματα και δολοπλοκίες ξετυλίχτηκε μπροστά στους αστυνομικούς που ερευνούσαν την άγρια δολοφονία της Saima Khan.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη στο κρεβάτι του σπιτιού της με 68 μαχαιριές, ενώ τα τέσσερα παιδιά της κοιμόντουσαν στις κρεβατοκάμαρές τους, χωρίς να καταλάβουν τον φρικιαστικό φόνο της μητέρας τους.

Οι Αρχές του Λούτον δεν άργησαν να βρουν τον ένοχο και αυτός δεν ήταν άλλος από την αδερφή της Saima, Sabah, η οποία δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με την άτυχη γυναίκα.

Μάλιστα μήνες πριν την φρικιαστική δολοφονία είχε επισκεφτεί έναν «μάγο» για να κάνει μάγια στην αδερφή της και να την εξοντώσει.

Γιατί όμως τόσο μίσος; Όλα αυτά για τα μάτια ενός άντρα και συγκεκριμένα για τον σύζυγο της Saima, με τον οποίο η Sabah διατηρούσε σχέση!

Η Sabah είχε καταφέρει να καλύψει τα ίχνη της, με τις Αρχές να εξετάζουν αρχικά το ενδεχόμενο η Saima να έπεσε θύμα ληστείας που πήγε λάθος, ωστόσο η αγριότητα με την οποία έχασε την ζωή της, μαρτυρούσε προσωπικές διαφορές με τον δολοφόνο.

Οι Αρχές όταν ερεύνησαν τον υπολογιστή της Sabah, διαπίστωσαν πως είχε κάνει αναζητήσεις σχετικά με την μαύρη μαγεία, όπως αγορά δηλητηρίων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον 25χρονο Νάσο: Αναζητούν τον οδηγό που τον σκότωσε – Η έκκληση του πατέρα

Σχετικές ειδήσεις