ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ποιος κορονοϊός; Μάιος όπως... Αύγουστος - Χαμός στις παραλίες

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ποιος κορονοϊός; Μάιος όπως... Αύγουστος - Χαμός στις παραλίες

Πλήθος κόσμου στις παραλίες παρά τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών για την τήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό - Οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στις παραλίες σα να είναι 15αύγουστος - Δείτε εικόνες 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του Newsbomb.gr, πολλοί είναι εκείνοι που επέλεξαν να περάσουν την μέρα τους στην παραλία.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης ανέφερε ότι «οι οργανωμένες πλαζ μπορεί να ανοίξουν και εντός Μαΐου».

Δείτε τι γίνεται σήμερα Τετάρτη 06/05/2020 στην παραλία του Αλίμου

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Υπενθυμίζεται ότι οι ακριβείς ημερομηνίες για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού δεν έχουν καθοριστεί ακόμη, καθώς η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει ότι τα επόμενα βήματα θα καθοριστούν ανάλογα και με την πορεία της νόσου.

Στο καλό σενάριο, η Ελλάδα θα ανοίξει για την τουριστική δραστηριότητα από την 1η Ιουλίου, όπως έχει διαμηνύσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και λίγο παρακάτω στο Καβούρι η ίδια ακριβώς εικόνα. Δείτε τι κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έχει χαρακτηρίσει «ιδιαίτερη» την εβδομάδα που ξεκίνησε, υπογραμμίζοντας ότι ισχύουν στο ακέραιο τα μέτρα. «Η άρση μέτρων θα πρέπει να μεταφέρει την ατομική ευθύνη από το περιορισμό στο σπίτι στην κυκλοφορία με αυστηρούς κανόνες και σεβασμό στους συμπολίτες μας» έχει τονίσει.

«Μέχρι να αρθούν τα μέτρα τηρούνται ευλαβικά για την προστασία της υγείας μας. Μέχρι να βρεθεί εμβόλιο και αποτελεσματική θεραπεία η καθημερινότητα δεν θα είναι ίδια» πρόσθεσε ο υφυπουργός.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Σκασμένοι» όλοι για ποτό: Συναγερμός για τα take away πάρτι – Έρχονται πρόστιμα χιλιάδων ευρώ