ΚΟΣΜΟΣ

Βγήκε να πάει σούπερ μάρκετ – «Πάγωσε» με αυτό που αντίκρισε (pics)

Βγήκε να πάει σούπερ μάρκετ – «Πάγωσε» με αυτό που αντίκρισε (pics)

Έπαθε το σοκ της ζωής της…

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η απόφαση μιας γυναίκας από τη Σιγκαπούρη να πάει για ψώνια.

Όταν βγήκε από το σπίτι της είδε ξαφνικά μπροστά της μια τεράστια βασιλική κόμπρα.«Πήγαινα στο σουπερμάρκετ, όταν αυτό το μεγάλο κορίτσι εμφανίστηκε από το πουθενά. Η φύση θεραπεύεται κι εμείς είμαστε ο ιός. Κάλεσα την υπηρεσία πάρκων και ζώων», έγραψε στο Twitter η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο με τη βασιλική κόμπρα.

Δείτε την gallery:

Η βασιλική κόμπρα είναι από τα φοβερότερα δηλητηριώδη (ιοβόλα) φίδια τη γης. Ανήκει στο γένος των ερπετών οφιδίων της οικογένειας των ελαπιδών (elapidae). Η Νάγια είναι περισσότερο γνωστή με το πορτογαλικό της όνομα, Κόμπρα. Οι φυσιοδίφες την ονόμαζαν άλλοτε Ασπίδα, όνομα που έφερε στην αρχαιότητα.

Πρόκειται για επικίνδυνο φίδι των θερμών χωρών της Ανατολικής Αφρικής και της Ασίας. Έχει σώμα επίμηκες κυλινδρικό, περισσότερο διογκωμένο στην κοιλιά του και καλυμμένο με ανθεκτικές και λείες πλάκες. Το χρώμα του δέρματός τους ποικίλει από κόκκινο μέχρι κίτρινο και καστανό. Το μήκος του κυμαίνεται από 70 εκατοστά μέχρι 1,5 μέτρο. Κάποια είδη μπορεί όμως να φθάσουν και τα 4 μέτρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 148 θάνατοι στην Ελλάδα - 15 νέα κρούσματα - 2.678 στο σύνολο

Σχετικές ειδήσεις