ΚΟΣΜΟΣ

Ραγίζει καρδιές: Η στιγμή που σκύλος συναντά την αφεντικίνα του μετά την καραντίνα (pics)

Ραγίζει καρδιές: Η στιγμή που σκύλος συναντά την αφεντικίνα του μετά την καραντίνα (pics)

Η φιλιά μεταξύ και ανθρώπου και σκύλου είναι γνωστό πόσο δυνατή μπορεί να είναι…

Συγκίνηση προκαλεί το στιγμιότυπο από την συνάντηση ενός σκύλου με την αφεντικίνα του στην Ιταλία μετά από 56 ημέρες καταντίνας.

Ο λόγος για την 24χρονη Jessica Cristofolini, από την Mezzocorona, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, μπόρεσε να επισκεφθεί ξανά το αγόρι της Fabrizio Bottamedi μετά την καραντίνα ο οποίος κρατούσε στο σπίτι και τον σκύλο τους.

Όταν ο σκύλος είδε να μπαίνει στο σπίτι η κοπέλα του Fabrizio έτρεξε κατά πάνω της και άρχισε να τις εκδηλώνει την αγάπη του με παιχνίδια. Όταν μάλιστα η Jessica έβγαλε την μάσκα ο σκύλος άρχισε να την γλύφει στο πρόσωπο!

Δείτε την gallery:

Μείωση κρουσμάτων νεκρών στην Ιταλία

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 215.858. Οι νεκροί έφτασαν τους 29.958. Παράλληλα, 96.276 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Ο ρυθμός μετάδοσης του ιού το τελευταίο εικοσιτετράωρο παρουσιάζει μείωση, με 43 λιγότερα κρούσματα. Μειώνεται και ο αριθμός των νεκρών.

Η Ιταλική Πολιτική Προστασία, παράλληλα, προειδοποίησε τους πολίτες ότι αν σε δυο εβδομάδες τα κρούσματα αρχίσουν και πάλι να αυξάνονται, μπορεί να πρέπει να ληφθούν ακόμη αυστηρότερα μέτρα από εκείνα που ίσχυσαν σε όλη την χώρα μέχρι τις 4 Μαίου. Τις ώρες αυτές, τέλος, εντατικοποιούνται οι επαφές των περιφερειών με την κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε, για να αποφασιστεί αν, στις περιοχές με δείκτη μετάδοσης κοντά στο μηδέν, καφέ, εστιατόρια και κομμωτές θα μπορέσουν να ξανανοίξουν ήδη από τις 18 Μαίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις