ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο μισθός της - Δείτε πόσα παίρνει η παρουσιάστρια

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο μισθός της - Δείτε πόσα παίρνει η παρουσιάστρια

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό - «Τρελά» νούμερα.

Αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια, τη «βασίλισσα» της πρωινής και μεσημεριανής τηλεοπτικής ζώνης, διατηρώντας σε εντυπωσιακό σημείο το νούμερα των εκπομπών της, σε όποιο τηλεοπτικό σταθμό και αν βρίσκεται.

Ο λόγος φυσικά, για την Ελένη Μενεγάκη που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να τρελαίνει τα μηχανάκια τηλεθέασης καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ειδικά στα γυναικεία κοινά.

Φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη ήταν και αυτή που άνοιξε τον δρόμο στα τεράστια οικονομικά συμβόλαια για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ διατηρεί και τον τίτλο της πιο ακριβοπληρωμένης ακόμα και σήμερα.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο παρακάτω άλμπουμ:

Επίσης, εισέπραττε εξτρά από χορηγίες και άλλα 200.000 ευρώ ετησίως που προέκυπταν από τη διαφημιστική τοποθέτηση προϊόντων μέσα από την εκπομπή της.

Αποτέλεσε το πιο δυνατό brand του καναλιού, καθώς κάθε της κίνηση, επηρέαζε ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες, που πάντα ήθελα να μοιάζουν, έστω και λίγο στο στιλ της Ελένης Μενεγάκη.

Η αλλαγή ιδιοκτησίας στο σταθμό και η εμπλοκή πλέον της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ίσως φέρει νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση, καθώς ήδη υπάρχουν φήμες και σενάρια, για το ύψος των απολαβών της Ελένης.

Γνωστό βέβαια είναι πως η ίδια, μετά από συνάντηση που είχε με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού, αιφνιδίασε ζητώντας να αποχωρήσει από τον Alpha, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν στο τραπέζι για το φετινό καλοκαίρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φόροι, επιδόματα και τουρισμός: Όλα τα μέτρα στήριξης - Έτσι θα γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας