ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη «φωτιά» - Η 34χρονη μπορεί να έχει δει την «μαυροντυμένη» μία φορά

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη «φωτιά» - Η 34χρονη μπορεί να έχει δει την «μαυροντυμένη» μία φορά

Επίθεση με βιτριόλι: Όσο περνάνε οι μέρες, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώνουν πόσο περίπλοκη είναι η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι. Η ταυτοποίηση της σατανικής «μαυροντυμένης» φαντάζει αρκετά δύσκολη, καθώς η άτυχη 34χρονη δεν έχει δώσει το στοιχείο εκείνο που θα κατευθύνει τους αστυνομικούς στη συγκεκριμένη γυναίκα.

Ένα νέο στοιχείο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι Αστυνομικοί εκτιμούν πως η 34χρονη δεν έχει δει την δράστιδα πάνω από μία ή δύο φορές στη ζωή της. Αν όντως ισχύει αυτό το σενάριο, τότε θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να εντοπιστεί η «μαυροντυμένη» που μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα άλλαξε τη ζωή της Ιωάννας.

Μέχρι χθες ήταν γνωστό πως η αστυνομία έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» δέκα γυναίκες από το επαγγελματικό, φιλικό και συγγενικό περιβάλλον του θύματος και εξέτασαν τα άλλοθι που παρουσίασαν.

Εκτιμούν, σύμφωνα πάντα με το STAR πως τις γυναίκες αυτές η 34χρονη τις γνωρίζει καλά, επομένως δε θα δυσκολευόταν να τις αναγνωρίσει.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι η 34χρονη δεν μπορεί να δώσει περισσότερα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά της γυναίκας που της επιτέθηκε, οι αστυνομικοί αρχίζουν να αποκλείουν το ενδεχόμενο κάποια από τις δέκα γυναίκες που ερευνούσαν να έχει τελικά σχέση με την υπόθεση.

Οι Αστυνομικοί αρχίζουν τώρα να εξετάζουν έναν πιο διευρυμένο κύκλο, εκτιμώντας πως η Ιωάννα έχει δει ελάχιστες φορές τη γυναίκα που της επιτέθηκε και κατά πάσα πιθανότητα δε θα κατάλαβε καν ότι συνέβη κάποια παρεξήγηση μεταξύ τους.

Στην παρούσα φάση, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το STAR, είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί το πρόσωπο της δράστιδος, η ταυτότητά της και κυρίως το κίνητρό της. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως κατά πάσα πιθανότητα η «μαυροντυμένη» κινήθηκε επιθετικά εναντίον της Ιωάννας από ζήλια και από αίσθημα κατωτερότητας για την δική της εξωτερική εμφάνιση, αλλά δεν μπορούν να βγάλουν κάποιο άλλο συμπέρασμα.

Αυτό που περιμένουν τώρα είναι αν θα βγει κάτι από τις σαρώσεις των τηλεφωνικών απορρήτων και θα γίνει μια προσπάθεια να εντοπιστούν αριθμοί που δεν ανήκουν στο επαγγελματικό ή συγγενικό περιβάλλον της 34χρονης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ετοιμαστείτε για το πιο ζεστό καλοκαίρι - Τι λένε οι μετεωρολόγοι