ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Πασίγνωστο συγκρότημα έβαλε την φωνή ενός serial killer σε τραγούδι του (pics)

Σάλος: Πασίγνωστο συγκρότημα έβαλε την φωνή ενός serial killer σε τραγούδι του (pics)

Έξαλλοι οι θαυμαστές του διάσημου pop συγκροτήματος του οποίου είναι μέλος ο τραγουδιστής…

Σάλο έχει προκαλέσει το τραγούδι του διάσημου pop συγκροτήματος από τη Νότια Κορέα K-pop BTS που κάνει διεθνή καριέρα και έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα τραφούδι στο οποίο ακούγεται η φωνή του Τζιμ Τζόουνς, ηγέτη αίρεσης που προκάλεσε μακελειό με εκατοντάδες πιστούς νεκρούς.

Η εταιρεία που εκπροσωπεί τους BTS αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση, έπειτα από τα σχόλια στα social media για το σόλο τραγούδι που κυκλοφόρησε ο 27χρονος Μιν Γιόονγκ-γκι, γνωστός ως Suga, τον Μάιο.

Δείτε την gallery:

Το τραγούδι «What do you think?» ξεκινά με ένα απόσπασμα από κήρυγμα του Τζόουνς, το 1977. Ήταν ο ιδρυτής και ηγέτης «Ναού του Λαού», στο Τζόουνσταουν της Γουιάνα. Στις 18 Νοεμβρίου 1978 ο Τζόουνς διέταξε τη δολοφονία του Λίο Ράιαν- μέλους του κογκρέσου των ΗΠΑ- και αρκετών δημοσιογράφων, που είχαν πάει εκεί για να κάνουν έρευνα έπειτα από καταγγελίες για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Tην ίδια ημέρα, πάνω από 900 άνθρωποι πέθαναν από δηλητηρίαση με κυανίδιο.

Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δωρεάν τον προηγούμενο μήνα, ξεκινά με τη φωνή του Τζόουνς που ακούγεται να λέει: «Αν και είστε νεκροί, θα ζήσετε και αυτός που ζει και πιστεύει δεν θα πεθάνει ποτέ».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ετοιμαστείτε για το πιο ζεστό καλοκαίρι - Τι λένε οι μετεωρολόγοι