ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Τσεκούρας: Η συγκινητική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Βασίλης Τσεκούρας: Η συγκινητική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Ο δημοσιογράφος του OPEN Βασίλης Τσεκούρας, έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του μετά και το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και τα κατάφερε

Ο δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ ένιωσε την Παρασκευή (29/05) το βράδυ έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης (03/06) μετά την περιπέτεια υγείας του έκανε την πρώτη του ανάρτηση προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη του αλλά και τον γιατρό του.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του Βασίλη Τσεκούρα και την ανάρτησή του:

«Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις... Γιατί ενημερώνεσαι μετά...
Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα.... Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα.... Σ' ευχαριστώ απεριόριστα.....ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας.... Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα....», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων του Open το Σαββατοκύριακο και έκανε και οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο συγκλόνισε τους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Η συντακτική ομάδα του Newsbomb.gr εύχεται στον Βασίλη ταχεία ανάρρωση!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μικρή Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις - Νέος ύποπτος για την εξαφάνισή της