ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Έσφαξε έγκυο και της πήρε το μωρό από την κοιλιά (pic)

Φρίκη: Έσφαξε έγκυο και της πήρε το μωρό από την κοιλιά (pic)

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το τι έκανε μια γυναίκα στο Μεξικό.

Σοκ προκάλεσε ακόμα και στους έμπειρους αστυνομικούς η αποκάλυψη της αποτρόπαιης δολοφονίας μιας νεαρής, η οποία ήταν έγκυος, από μια γυναίκα στην πόλη Playa del Carmen στο Μεξικό.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε κυριολεκτικά σφαγμένη στην άκρη του δρόμου, ενώ της είχε αφαιρεθεί το βρέφος από την κοιλιά της.

Μετά από έρευνα αρκετών ημερών, οι Αρχές κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της ιστορίας. Η δολοφόνος της νεαρής κοπέλας ήταν μια γυναίκα, ονόματι Χουανίτα, η οποία την κρατούσε όμηρο ώστε να την σκοτώσει και να της πάρει το παιδί!

Η Χουανίτα, στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, είχε χτυπήσει στο κεφάλι την κοπέλα, ενώ στην συνέχεια την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Στην συνέχεια αφαίρεσε το βρέφος από την κοπέλα και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Το αγοράκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Η δολοφόνος

Όλα ξεκίνησαν όταν σε μια σακούλα, στην άκρη του δρόμου, βρέθηκε το πτώμα της 17χρονης κοπέλας. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δεν άργησε να οδηγήσει τους αστυνομικούς προς την δολοφόνο.

H αιτία που η Χουανίτα δολοφόνησε την κοπέλα, δεν ήταν άλλη από το γεγονός πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και φοβόταν πως ο σύζυγός της θα την παρατήσει, έτσι του είπε ψέματα, φτάνοντας στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Απότομη αλλαγή με καταιγίδες, μποφόρ και κίνδυνο για πλημμύρες

Σχετικές ειδήσεις