ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Ξενοδοχεία «υγειονομικές βόμβες» - Τι βρήκαν πάνω στα έπιπλα

Κορονοϊός: Ξενοδοχεία «υγειονομικές βόμβες» - Τι βρήκαν πάνω στα έπιπλα

Ο κορονοϊός στις ΗΠΑ συνεχίζει να… καλπάζει αλλά όπως φαίνεται δεν κάνουν όλοι οι αρμόδιοι αυτό που τους αναλογεί προκειμένου να το περιορίσουν.

Ειδικότερα στην περίπτωση κάποιων μεγάλων ξενοδοχείων, οι παραβιάσεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι πολλές... όπως φαίνεται στις αποκαλύψεις της εκπομπής Inside Edition.

Σε ρεπορτάζ που μεταδόθηκε προκύπτει ότι οι επισκέπτες έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλους κίνδυνους λόγω της ελλιπούς αποστείρωσης των χώρων και των αντικειμένων στα δωμάτια.

Οι συνεργάτες της εκπομπής επισκέφτηκαν μεγάλα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και νοίκιαζαν δωμάτια για να τσεκάρουν την καθαριότητά τους. Είχαν μαζί τους ένα άχρωμο σπρέι με το οποίο ψέκαζαν τα σεντόνια, τα μαξιλάρια κτλ, αλλά και μία αλοιφή, την οποία έβαζαν σε τηλεκοντρόλ και χερούλια.

Δείτε τι βρήκαν στα ξενοδοχεία:

Με γυμνό μάτι ουδείς μπορεί να τα δει και για να τα εντοπίσει, χρειάζεται ένα ειδικό φως, κάτι σαν black light.

Την επόμενη μέρα, ένας άλλος συνεργάτης, φρόντιζε να νοικιάσει το ίδιο δωμάτιο και με το ειδικό φως τσέκαρε να δει τι είχε συμβεί.

Θα περίμενε κανείς πως μετά το check out του προηγούμενου πελάτη, το συνεργείο καθαρισμού θα απολύμανε τον χώρο και θα άλλαζαν τα κλινοσκεπάσματα.

Όπως φαίνεται όμως τέτοιο δεν συνέβη...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βαλέρια Λάτσιου: Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη σε άγνωστες φωτογραφίες