ΚΟΣΜΟΣ

Αρουραίοι έφαγαν 4χρονη - Την βρήκαν νεκρή μέσα στην κούνια

Αρουραίοι έφαγαν 4χρονη - Την βρήκαν νεκρή μέσα στην κούνια

Στη μνήμη του άτυχου παιδιού, απελευθερώθηκαν πεταλούδες.

Με ένα εφιαλτικό τρόπο έχασε την ζωή του ένα 4χρονο κορίτσι από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας καθώς το καταβρόχθισαν στην κυριολεξία, αρουραίοι!

Η Willow Dunn, η οποία έπασχε από σύνδρομο Down, βρέθηκε νεκρή μέσα στην κούνια της. Οι γονείς της συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκου ενώ αναμένεται να τους απαγγελθούν και κατηγορίες για φόνο εξ αμελείας.

Ο θάνατος του παιδιού έχει προκαλέσει σοκ στην Αυστραλία, σε τέτοιο βαθμό που έγινε διαδήλωση στην μνήμη της ενώ αφέθηκαν πεταλούδες σε ένδειξη πένθους αλλά και για να τιμηθεί.

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν. Σύμφωνα με τη νεκροψία, η Willow είχε τόσο βαθιά τραύματα, που ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Μάλιστα, οι πληγές είχαν προκληθεί από 20 και πλέον αρουραίους.

Η σωρός της βρέθηκε σε αποσύνθεση, με τους γονείς της Mark James και Shannon Leigh, η οποία ήταν μητριά της, να κατηγορούνται για την δολοφονία της.

Η νεκροψία, επίσης, έδειξε πως το παιδί έπεφτε συχνά θύμα κακοποίησης καθώς είχε εγκαύματα στο σώμα του και στο κεφάλι του!

Μια εκ των διαδηλωτών, σχολίασε: «Ήταν τιμή μου και είμαι χαρούμενη για όσα έκανα για την Willow. Να πετάει ψηλά και να είναι στην αγκαλιά της μαμάς της για πάντα».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις εκδηλώσεις για την Willow:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρκέλλα: «Κοιμόμουν και άκουγα να με φωτογραφίζει η 33χρονη»