ΚΟΣΜΟΣ

Kelly Preston: Πέθανε η 57χρονη σύζυγος του Τζον Τραβόλτα

Kelly Preston: Πέθανε η 57χρονη σύζυγος του Τζον Τραβόλτα
AP

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, έχοντας ηττηθεί από τον καρκίνο του στήθους με τον οποίο έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια.

Θρήνος για τον Τζον Τραβόλτα, καθώς πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του στήθους, η γυναίκα του.

«Το πρωί της 12ης Ιουλίου 2020, η Κέλι Πρέστον, αγαπημένη σύζυγος και μητέρα, πέθανε μετά από μια διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού», δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Επιλέγοντας να κρατήσει την μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βρισκόταν υπό ιατρική περίθαλψη για αρκετό καιρό, υποστηριζόμενη από την οικογένεια και τους φίλους της», ανέφερε ο εκπρόσωπος της οικογένειας.

Δείτε φωτογραφίες της στη Gallery:

«Ήταν μια φωτεινή, όμορφη και στοργική ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους άλλους και έφερε τη ζωή σε όλα όσα άγγιξε. Η οικογένειά της ζητά την κατανόησή σας για την ανάγκη τους για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Η Κέλι Πρέστον απέκτησε με τον σύζυγό της και διάσημο ηθοποιό, Τζον Τραβόλτα, τρία παιδιά, ένα από τα οποία πέθανε το 2009 σε ηλικία 16 ετών.

Η Κέλι Καμαλελέχουα Σμιθ από την Χονολουλού, όπως ήταν το αληθινό όνομά της, το είχε αλλάξει σε Πρέστον όταν πήρε τον πρώτο της ρόλο, το 1985, στην ρομαντική κωμωδία «Το Ξεπέταγμα» (Mischief). Στη συνέχεια εμφανίστηκε και σε μια άλλη νεανική κωμωδία με τίτλο «Ντροπαλή και ερωτευμένη» (Secret Admirer).

Ο Τραβόλτα, πρωταγωνιστής των ταινιών «Πυρετός το Σαββατόβραδο» και «Γκριζ», γνώρισε την Πρέστον το 1988 όταν συμμετείχαν στην ταινία «Οι Σπεσιαλίστες».

Παντρεύτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου του 1991 στο Παρίσι.

Το σπαρακτικό μήνυμα του Τζον Τραβόλτα

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο Τζον Τραβόλτα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram.

«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε τη δίχρονη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Πάλεψε γενναία με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών.

Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και στις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center, και σε όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα της. Η ζωή και η αγάπη της Kelly θα μνημονεύονται πάντα.

Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους, οπότε ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά που δεν θα ακούτε νέα μου για λίγο.
Να ξέρετε όμως ότι θα νιώθω την αγάπη σας τις εβδομάδες και τους μήνες που θα έρθουν καθώς θα προσπαθούμε να επουλώσουμε την πληγή», έγραψε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ψάχνεις για αυτοκίνητο; ΕΔΩ θα βρεις με 150 ευρώ - Αναλυτικά η λίστα