ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρίκαλα - Θάνατος 16χρονης: Αυτοκτονία «βλέπει» η Αστυνομία

Τρίκαλα - Θάνατος 16χρονης: Αυτοκτονία «βλέπει» η Αστυνομία
TRIKALAOLA.GR

Θρήνος στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων για το θάνατο ενός 16χρονου κοριτσιού, το οποίο εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης (15/07) έξω από εκκλησία σε λόφο της περιοχής.

Η Αστυνομία που ερευνά το περιστατικό, θεωρεί ως πιθανότερο σενάριο, αυτό της αυτοκτονίας, αναφέρουν πηγές του CNN Greece, για τον τρόπο που έχασε τη ζωή της η 16χρονη από τα Τρίκαλα.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει αλλά και τις καταθέσεις που έχουν λάβει έως τώρα. Δεν γνωρίζουν όμως, τι οδήγησε το άτυχο κορίτσι σε αυτή την ενέργεια.

Όπως αναφέρουν Μέσα Ενημέρωσης των Τρικάλων, πρόκειται για μία 16χρονη, αλβανικής καταγωγής, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την, πολύτεκνη σύμφωνα με πληροφορίες, οικογένειά της.

Η καταγγελία και τα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, το κορίτσι έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δικούς της.

Βρέθηκε νεκρό μετά τις επτά και μισή, μπροστά από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στον ομώνυμο λόφο, από υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων, οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στο χώρο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα παπούτσια της 16χρονης πίσω από το εκκλησάκι, ενώ το πτώμα της στην μπροστινή πλευρά του.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν πως η ανήλικη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα φέρεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και μώλωπες σε σημεία του σώματός της.

Οι Αρχές, ζήτησαν από το Δήμο καλαθοφόρο προκειμένου να ανέβουν στην σκεπή της εκκλησίας για να εκτιμήσουν το ύψος και τις συνθήκες. Στο ενδεχόμενο αυτό, στράφηκαν καθώς στην εκκλησία γίνονται εργασίες και υπάρχουν σκαλωσιές, όπου μπορεί να ανέβει κανείς.

Όπως ανέφερε το Star, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το πιθανότερο σενάριο είναι πως η κοπέλα ανέβηκε στην εκκλησία σε σημαντικό ύψος και στη συνέχεια έπεσε στο κενό. Μάλιστα οι αστυνομικοί επικαλούνται και τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που εξέτασε το σώμα της άτυχης 16χρονης και τα τραύματα που φέρει φαίνεται να είναι συμβατά με πτώση από μεγάλο ύψος.

Παράλληλα από την έως τώρα αστυνομική έρευνα δεν προκύπτει προς το παρόν η παρουσία δεύτερου προσώπου στο χώρο που εντοπίστηκε νεκρή η 16χρονη.

Στο σημείο που εντοπίστηκε, βρέθηκαν ιατροδικαστής από τη Λάρισα, στελέχη του εγκληματολογικού από την Θεσσαλονίκη και άνδρες της Περιφερειακής Δ/νσης Αστυνομίας Λάρισας.

Το πτώμα μεταφέρεται στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή.

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.

Δείτε εικόνες από το σημείο όπου εντοπίστηκε το άτυχο κορίτσι, στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα κρούσματα: Νέα μέτρα στο τραπέζι