ΚΟΣΜΟΣ

Γιαγιά κυοφορεί το εγγόνι της και «πετά» από ευτυχία (pics)

Γιαγιά κυοφορεί το εγγόνι της και «πετά» από ευτυχία (pics)

Έγινε παρένθετη μητέρα για χάρη της κόρης της

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μητέρες, θα κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους. Από τη στιγμή που γεννιούνται και για το υπόλοιπο της ζωής τους, δεν σταματούν να νοιάζονται, να φροντίζουν, να περιποιούνται, να πονάνε γι΄αυτά.

Έτσι, και η Julie Loving. Βλέποντας τις άκαρπες προσπάθειες της κόρης της , Breanna Lockwood, να μείνει έγκυος, αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα στο εγγόνι της.

Το δύσκολο ταξίδι στη μητρότητα

Η Breanna Lockwood ήθελε πάντα να γίνει μητέρα, και όπως οι περισσότερες γυναίκες, πίστευε ότι δεν θα δυσκολευόταν ιδιαίτερα. Μετά το γάμο της με τον Aaron ξεκίνησαν τις προσπάθειες για να αποκτήσουν παιδί . Όμως δεν προέκυψε εγκυμοσύνη και απευθύνθηκαν σε ειδικό. Ακολούθησαν 3,5 δύσκολα χρόνια για τη Breanna Lockwood η οποία έκανε οκτώ εξωσωματικές, είχε δύο αποβολές, και μια έκτοπη εγκυμοσύνη.

Τελικά τη λύση έδωσε η 51χρονη μητέρα της η οποία δέχτηκε να κυοφορήσει το παιδί της κόρης της. Βέβαια δεν ήταν εύκολο καθώς οι γιατροί δεν ήταν θετικοί λόγω της ηλικίας της. Τελικά, και μετά από πολλές εξετάσεις, δέχτηκαν να προχωρήσουν στη διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr