ΚΟΣΜΟΣ

"Έντιμες" οι δεξιώσεις του 'Καβαλιέρε'

"Έντιμες" οι δεξιώσεις του 'Καβαλιέρε'
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην Λιβύη...

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην Λιβύη στο πλαίσιο της 3ης Συνόδου Αφρικής - ΕΕ, θέλησε να μιλήσει για τις αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή.

«Μια φορά το μήνα, οργανώνω δείπνα στα σπίτια μου, βραδιές κατά τις οποίες όλα διεξάγονται με τρόπο αξιοπρεπή, έντιμο και κομψό», δήλωσε ο ‘Καβαλιέρε’.

Ο ιταλός πρωθυπουργός, χαρακτήρισε, επίσης, «αβάσιμες και χωρίς πραγματικά στηρίγματα», τις αποκαλύψεις νεαρών συνοδών πολυτελείας. «Διερωτώμαι για ποιο λόγο το κάνουν. Μια κοπέλα που δηλώνει μπροστά σε όλο τον κόσμο ότι είναι μια ιερόδουλη, χάνει κάθε μελλοντική ευκαιρία να μπορέσει να δουλέψει. Προσπαθώ να καταλάβω ποιος τις έχει πληρώσει», πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Αυτή θεωρείται μια έμμεση απάντηση στα όσα αποκάλυψε η συνοδός πολυτελείας Νάντια Μακρί. Η εικοσιοκτάχρονη συνοδός, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, επιβεβαίωσε ότι συνάντησε δυο φορές των "μίστερ τιβί", λαμβάνοντας πέντε χιλιάδες ευρώ. Η Μακρί, δήλωσε επίσης ότι «δεν ήταν μόνη, όλες, όμως, οι κοπέλες που βρίσκονταν στα δείπνα του Μπερλουσκόνι, έπρεπε να μείνουν σιωπηλές, να μην επικοινωνούν μεταξύ τους, από την στιγμή που οι οργανωτές δεν επιθυμούσαν να γίνουν αναφορές σε προσωπικές λεπτομέρειες».

Η εικοσιοκτάχρονη συνοδός πολυτελείας από το Ρέτζιο Εμίλια της βόρειας Ιταλίας, τέλος, υπογράμμισε ότι «στις γιορτές του Καβαλιέρε είδε και πολύ νέες κοπέλες».

Ροή Ειδήσεων