ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Σκότωσε 83 γυναίκες - Φόβοι πως τα θύματά του είναι πάνω από 200!

ΣΟΚ: Σκότωσε 83 γυναίκες - Φόβοι πως τα θύματά του είναι πάνω από 200!

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της κτηνωδίας.

Μόνο φρίκη προκαλούν οι πράξεις ενός Ρώσου, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία 83 γυναικών ενώ οι Αρχές εκφράζουν φόβους για περισσότερα από 200 θύματα!

Ο Mikhail Popkov έχει το ψευδώνυμο «Ο Λυκάνθρωπος» στον Τύπο της χώρας λόγω της αγριότητας με την οποία δολοφονούσε τα θύματά του.

Ο πρώην αστυνομικός πρώτα βίαζε και στην συνέχεια σκότωνε τις άτυχες γυναίκες που βρίσκονταν στον δρόμο του, ομολογώντας 83 επιθέσεις και δολοφονίες, νούμερο όμως αρκετά μικρότερο από τις εκτιμήσεις των αστυνομικών.

Ο Popkov φυσικά καταδικάστηκε σε ισόβια ενώ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχει μεταφερθεί σε ειδική πτέρυγα εργσίας όπου κατασκευάζει μάσκες.

«Μερικές φορές εύχομαι να είχα εκτελεστεί. Η θανατική ποινή ήταν πολύ καλύτερη επιλογή», δήλωσε ο Popkov στον ρωσικό Τύπου, σπάζοντας για πρώτη φορά την σιωπή του.

Η θανατική ποινή σταμάτησε να ισχύει στην Ρωσία από το 1996. Πριν την απόφαση, όσοι καταδικάζονταν σε θάνατο, δέχονταν μια σφαίρα πισώπλατα από τον δήμιο.

Ο Ρώσος κρατείτε στις φυλακές του Irkutsk, οι οποίες είναι υψίστης ασφαλείας ενώ θεωρούνται ως από τις σκληρότερες του κόσμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Η κακοκαιρία «Θάλεια» πλησιάζει τη χώρα - Πού θα «χτυπήσει» και πότε