ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: «Νόμιζα ότι πεθαίνω»

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: «Νόμιζα ότι πεθαίνω»

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη της με τον κορονοϊό έκανε η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιό Αλίσα Μιλάνο

Η διάσημη από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Μάγισσες», Αλίσα Μιλάνο νόσησε από τον Covid-19 την περασμένο άνοιξη κι αν και έχουν περάσει έκτοτε τέσσερις μήνες, ακόμη ταλαιπωρείται από συμπτώματα, όπως δύσπνοια και ζαλάδες.

Η 47χρονη ηθοποιός, ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της από τις 2 περασμένου Απριλίου φορώντας μάσκα οξυγόνου κι εξήγησε ότι ουδέποτε ένιωσε τόσο άρρωστη στη ζωή της κι όταν αντιμετώπισε σχεδόν όλα τα σοβαρά συμπτώματα της Covid-19.

Δείτε την gallery:

«Όλα πονούσαν. Απώλεια όσφρησης. Ένιωθα σαν να καθόταν ένας ελέφαντας στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να ανασάνω (…) Έχασα 4,5 κιλά σε δύο εβδομάδες». Κι όλα αυτά μολονότι δύο τεστ για τον κορονοϊό κι άλλο ένα τεστ αντισωμάτων βγήκαν αρνητικά.

Kαι συνεχίζοντας στην ανάρτησή της ανέφερε: «Θέλω επίσης να γνωρίζετε ότι αυτή η ασθένεια δεν είναι απάτη. Νόμισα ότι θα πεθάνω, ένιωσα σαν να πέθαινα». Η Μιλάνο είπε ότι θα δώσει τώρα πλάσμα αίματος με την ελπίδα να βοηθήσει άλλους ασθενείς του κορονοϊού. «Σας παρακαλώ, φροντίστε τους εαυτούς σας, πλένετε τα χέρια σας, φοράτε μάσκα και τηρείτε κοινωνικές αποστάσεις, Δεν θέλω να νιώσει κανείς σας όπως εγώ», συμπλήρωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η «Θάλεια»