ΚΟΣΜΟΣ

Τη σκότωσε το ερωτικό πάθος του

Τη σκότωσε το ερωτικό πάθος του
Δύο ημέρες μετά από την εξαφάνιση της Jenni-Lyn Watson, πρίμας μπαλαρίνας στο γυμνάσιο Mercyhurs...

Δύο ημέρες μετά από την εξαφάνιση της Jenni-Lyn Watson, πρίμας μπαλαρίνας στο γυμνάσιο Mercyhurs του Liverpool, η πιο στενή φίλη της, κατηγόρησε τον πρώην αρραβωνιαστικό της ότι είναι υπεύθυνος για την εξαφάνισή της.


Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου οι αρχές βρήκαν το άψυχο σώμα της Watson καλυμμένο μέσα σε βλάστηση σε μια βαλτώδη περιοχή της πόλης Clay. Ο Watson, ο οποίος συνδεόταν για ένα χρόνο με την Jenni-Lyn, αντέδρασε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
«Ο ήχος της φωνής του με συγκλόνισε», είπε η Mallory Otis. «Ήλπιζα ότι έκανα λάθος. Πίστευα πως θα φώναζε θα χτυπιόταν, αλλά δεν είδα τίποτα. Ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».


Ο 21χρονος Steven Pieper(21) αναμφίβολα ήταν ο δολοφόνος της. Στον ένα χρόνο που ζούσαν μαζί την ζήλευε υπερβολικά, ήταν κτητικός μαζί της, την μεταχειριζόταν σκληρά και η Jenni-Lyn, στα χέρια του υπέφερε. Αυτός ήταν κι ο λόγος που τον περασμένο Οκτώβριο χώρισαν.
Η Mallory τον έδειξε στις αρχές θεωρώντας τον υπεύθυνο. Όλοι οι συμμαθητές τους έμειναν άναυδοι, κανείς δεν περίμενε πως αυτή η σχέση θα τελείωνε με βία.
Οι αρχές θεωρούν πως πρόκειται αναμφίβολα για ένα έγκλημα πάθους.