Άλλη μια αποκάλυψη για τη Χίλαρι

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αμφισβήτησε την ψυχική υγεία της προέδρου της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντεζ και ζήτησε...

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αμφισβήτησε την ψυχική υγεία της προέδρου της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντεζ και ζήτησε από Αμερικανούς διπλωμάτες να ερευνήσουν εάν παίρνει φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με απόρρητα τηλεγραφήματα που διέρρευσαν στον Τύπο από τον ιστότοπο Wikileaks.
Η Κλίντον φέρεται να ρωτά τους Αμερικανούς διπλωμάτες για διάφορα θέματα, όπως για τη "διαπροσωπική δυναμική" μεταξύ της Φερνάντεζ και του συζύγου της, Νέστορ Κίρχνερ (ο οποίος πέθανε πρόσφατα) και αναρωτιέται πώς η 57χρονη πρόεδρος διαχειρίζεται "τα νεύρα και το άγχος της".
"Υπό ποιες συνθήκες είναι σε θέση να χειριστεί τις πιέσεις; Πώς επηρεάζουν τα συναισθήματά της την Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ στη λήψη αποφάσεων και πώς ηρεμεί όταν είναι στεναχωρημένη; Παίρνει τίποτα φάρμακα;" αναφέρεται σε ένα από τα τηλεγραφήματα.
Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας δήλωσε την Δευτέρα ότι η αμερικανική κυβέρνηση λυπάται για τη αποκάλυψη των απόρρητων πληροφοριών και θα αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει τέτοιες διαρροές στο μέλλον.