ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή 9χρονη που αγνοούνταν - Εντοπίστηκε σε ντουλάπα

Νεκρή 9χρονη που αγνοούνταν - Εντοπίστηκε σε ντουλάπα

Για το άτυχο κορίτσι είχε εκδοθεί και ανακοίνωση εξαφάνισης.

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση 12 ημερών για μια 9χρονη στη Νότια Αφρική καθώς το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στη ντουλάπα διαμερίσματος.

Η Boipelo Sesele έπαιζε με συνομηλίκους της ωστόσο το παιδί χάθηκε. Το ημερολόγιο έδειχνε 1η Σεπτέμβρη και από εκείνη την ημέρα όλη η χώρα αγωνιούσε για την τύχη του παιδιού.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ένας ψηλός άνδρας την πλησίασε και αφού της μίλησε για λίγα λεπτά, η Boipelo τον ακολούθησε και από εκείνη την ημέρα δεν την είδε ποτέ ξανά κανείς.

Μέλη της κοινότητας άρχισαν να ερευνούν σχεδόν πόρτα-πόρτα τα σπίτια της περιοχής ωστόσο μια δυσάρεστη μυρωδιά από ένα συγκεκριμένο κινητοποίησε τις Αρχές.

Ενώ η αστυνομία έκανε έρευνες για τον εντοπισμό της 9χρονης, οι κάτοικοι εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και τον λιντσάρισαν μέχρι θανάτου!

«Εντοπίσαμε ένα συγκεκριμένο σπίτι και καταφέραμε να μπούμε με την βία. Εντοπίσαμε την Boipelo σε μια ντουλάπα νεκρή. Ο ιδιοκτήτης δέχτηκε επίθεση από άλλα άτομα», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο ιδιοκτήτης του οικήματος ονομαζόταν Thebe και αναγνωρίστηκε από τους μάρτυρες ως ο άνθρωπος που άρπαξε την Boipelo από την παιδική χαρά που έπαιζε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Σχολεία: «Χτύπησε» το πρώτο κουδούνι - Όλα τα μέτρα για μαθητές και δασκάλους