ΚΟΣΜΟΣ

Οι καλλονές που σπέρνουν τον θάνατο (pics)

Οι καλλονές που σπέρνουν τον θάνατο (pics)

Η νέα γενιά των δολοφόνων των καρτέλ είναι γένος θηλυκού.

Τα καρτέλ του Μεξικού συνεχίζουν να σπέρνουν τον θάνατο ωστόσο έχουν αλλάξει τις τακτικές τους καθώς πλέον στρατολογούν πανέμορφες καλλονές!

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως το πλέον επικίνδυνο καρτέλ του Μεξικού το Cartel Jalisco New Generation, το οποίο απαρτίζεται από νεαρούς που έχουν αναλάβει πλέον τον έλεγχο των ναρκωτικών, στρατολογεί πανέμορφες νεαρές κοπέλες και τις εκπαιδεύει.

Αρχηγός της συμμορίας είναι ο Nemesio Cervantes και κύριο χαρατκηριστικό ων CJNG είναι η ωμή βία που χρησιμοποιεί σεκάε περίσταση.

Οι πανέμορφες καλλονές του θανάτου, λαμβάνουν μέρος κυρίως σε απαγωγές καθώς τις πλασάρουν σε ανυποψίαστους πλούσιους. Τα θύματα συνήθως καταλήγουν δολοφονημένα ακόμη και μετά την καταβολη των λύτρων.

Τον περασμένο Αύγουστο συνελήφθησαν 16 μέλη της συμμορίας, με τρία μέλη να είναι πανέμορφες κοπέλες ηλικιών 18 έως 20.

Πριν λίγες ημέρες, η αστυνομία σκότωσε σε ανταλλαγή πυρών την Brisa del Mar, στο Βερακρούζ, με τα μέλη των CJNG να στήνουν ενέδρα!

Γιατί όμως γυναίκες; Οι Αρχές εκτιμούν πως οι γυναίκες είναι πιο ψυχρές και δρουν με μεγαλύτερη ωμότητα στις πράξεις τους, ενώ το χαμηλό οικονομικό επίπεδο παίζει σημαντικό ρόλο μιας και τάζουν στις ανυποψίαστες κοπέλες μια ζωή μέσα στην χλιδή.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις «καλλονές του θανάτου»:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στον προθάλαμο του lockdown η Αττική – Τα νέα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα