ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Εταιρεία «ξεπούλησε» εισιτήρια με 2.734 δολ. λόγω κορονοϊού – Δείτε τι προσφέρει

Απίστευτο! Εταιρεία «ξεπούλησε» εισιτήρια με 2.734 δολ. λόγω κορονοϊού – Δείτε τι προσφέρει

Αν μη τι άλλο ο κορονοϊός έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε. Η αεροπορική εταιρεία Qantas το πάει όμως ένα βήμα πιο πέρα, προσφέροντας ένα ταξίδι… χωρίς αποβίβαση και εντελώς Covidfree!

Όπως μεταδίδει το Cnn.com πρόκειται στην ουσία για πτήσεις στο… πουθενά την οποία αεροπορική εταιρεία Qantas κατάφερε να «ξεπουλήσει» σε μόλις 10 λεπτά!

Στην ουσία οι ταξιδιώτες απλά… θα πετάξουν για 7 ώρες, θα δουν από ψηλά τα τοπία και θα επιστρέψουν.

«Είναι ίσως η πτήση που ξεπούλησε πιο γρήγορα από ποτέ στην ιστορία της Qantas» λέει ο CEO της εταιρείας, Alan Joyce. «Οι άνθρωποι είναι προφανές ότι έχουν επιθυμήσει την εμπειρία μιας πτήσης κι αν η ζήτηση είναι μεγάλη, σίγουρα θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να προγραμματίσουμε κι άλλες τέτοιες μέχρι να ανοίξουν ξανά τα σύνορα», συνεχίζει.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Cnn.com, η πτήση θα κάνει έναν τεράστιο κύκλο ξεκινώντας από το Queensland της Αυστραλίας. Από αέρος οι επιβάτες θα μπορούν να δουν από το λιμάνι του Σίδνεϊ μέχρι τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο. Το αεροσκάφος θα «κατέβει» χαμηλότερα όταν θα περνά από συγκεκριμένα σημεία – ορόσημα όπως το εκπληκτικό Ουλουρού και την παραλία Bondi.

Όσον αφορά τα χρήματα η εταιρεία «έβγαλε» προς πώληση 134 εισιτήρια με θέσεις από οικονομική μέχρι business class και κόστος από 566 έως και 2.734 δολάρια.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της πτήσης, οι υπεύθυνοι υπόσχονται διασκέδαση κι έναν σελέμπριτι – έκπληξη για παρέα. Το ταξίδι θα γίνει με ένα Boeing 787 της Qantas. Άλλωστε «σημασία έχει το ταξίδι κι όχι ο προορισμός»!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συναγερμός στην Πέλλα - Δείτε τα σχολεία που κλείνουν σε όλη τη χώρα