ΕΛΛΑΔΑ

Μάγδα Φύσσα: Νίκησε η Δημοκρατία, τα 4 λεπτά του Παύλου βοήθησαν στον εντοπισμό των ενόχων

Μάγδα Φύσσα: Νίκησε η Δημοκρατία, τα 4 λεπτά του Παύλου βοήθησαν στον εντοπισμό των ενόχων
ert

Σε δηλώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών προχώρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης (07/10), η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα.

Η Μάγδα Φύσσα, παραχώρησε σύντομες δηλώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, γύρω στις 11:30 το βράδυ σχετικά με τη δικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Φύσσα, αναφερόμενη στην ενοχή των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης αλλά και την ενοχή του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του γιου της υπογράμμισε: «αυτό περιμέναμε αυτό ήταν το ζητούμενο, είναι μια ιστορική νίκη».

Η κ. Φύσσα υποστήριξε πως πρόκειται για νίκη της Δημοκρατίας την οποία «χρωστάμε στον Παύλο και την πολιτική αγωγή που αγωνίστηκε τόσο πολύ όλο αυτό τον καιρό, γιατί έδωσε μεγάλο αγώνα. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Όπως είπε, αύριο περιμένουμε τις ποινές κι όλα τα υπόλοιπα, εκφράζοντας την ελπίδα να είναι και η αυριανή ημέρα σαν τη σημερινή.

«Το οφείλουμε στον Παύλο. Για το αίμα και τη ζωή του που έχασε. Τα τέσσερα λεπτά του Παύλου ήταν πολύ σημαντικά για να μπορέσουν να τους συλλάβουν. Αύριο θα τα ξαναπούμε. Εδώ θα είμαστε» κατέληξε η Μάγδα Φύσσα.

Σημειώνεται πως το δικαστήριο διέκοψε για τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης με την αγόρευσή της εισαγγελέως επί των ελαφρυντικών.

Θα ακολουθήσει δευτερολογία των συνηγόρων υπεράσπισης και αφού αποσυρθεί το δικαστήριο θα ανακοινώσει στη συνέχεια την απόφαση σε ποιους και ποια ελαφρυντικά θα αναγνωριστούν.

Αντίστοιχη διαδικασία, με πρόταση εισαγγελέως, αγορεύσεις και απόφαση δικαστηρίου, θα ακολουθήσει και για τις ποινές που θα επιβάλλει το δικαστήριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χρυσή Αυγή: Έτοιμη για συλλήψεις η ΕΛ.ΑΣ. - Το σχέδιο για να μην... ξεφύγουν οι ένοχοι