ΚΟΣΜΟΣ

Θα μας κόψουν και την... τουαλέτα!

Θα μας κόψουν και την... τουαλέτα!
Καταγραφή της συχνότητας, με την οποία οι εργαζόμενοι επισκέπτονται την τουαλέτα, πραγματοποιούν μεγάλες νορβηγικές εταιρείες!

Καταγραφή της συχνότητας, με την οποία οι εργαζόμενοι επισκέπτονται την τουαλέτα, πραγματοποιούν μεγάλες νορβηγικές εταιρείες! Ήδη οι αντιδράσεις είναι έντονες και οι εργατικές ενώσεις της Νορβηγίας προχωρούν σε κινητοποιήσεις!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, οι διοικήσεις των επιχειρήσεων που καταγράφουν πόσες φορές πηγαίνει ο κάθε εργαζόμενος για την ανάγκη του, θεωρούν ότι αυτό έχει συνέπειες στην παραγωγικότητά του!

Γι αυτό έχουν προχωρήσει στην εγκατάσταση ηλεκτρικών κλειδαριών στις τουαλέτες οι οποίες ανοίγουν με ειδική κάρτα. Έτσι κάθε φορά που κάποιος ανοίγει την πόρτα με την κάρτα του, αυτομάτως καταγράφεται ποιος υπάλληλος είναι και πόσο συχνά επισκέπτεται τον χώρο αυτό!

Σε ορισμένες εταιρείες έχει εγκατασταθεί και ειδικός υπάλληλος στην είσοδο των αποχωρητηρίων ο οποίος διατηρεί το βιβλίο… επισκέψεων και σημειώνει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει!

Για να αντιμετωπιστεί μάλιστα το πρόβλημα των γυναικών που λόγω περιόδου αναγκάζονται τις δύσκολες ημέρες του μήνα να πηγαίνουν πιο συχνά στην τουαλέτα, οι επιχειρήσεις τις αναγκάζουν εκείνο το διάστημα να φορούν ένα κόκκινο βραχιολάκι, το οποίο δικαιολογεί την αυξημένη προσέλευσή τους στο μπάνιο, άρα και τη μειωμένη παραγωγικότητά τους!!!