ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κελέτσης στο Newsbomb.gr: Δεν ξέρεις από πού σου έρχεται - Τι λέει για την επαφή με Μητσοτάκη

Κελέτσης στο Newsbomb.gr: Δεν ξέρεις από πού σου έρχεται - Τι λέει για την επαφή με Μητσοτάκη
INTIME NEWS

Τι λέει ο βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Κελέτσης στο Newsbomb.gr. – Πώς εκτιμά πως κόλλησε.

Καθησυχαστικός τόσο για την υγεία του όσο και για όσους ήρθαν σε επαφή με τον ίδιο δηλώνει ο Σταύρος Κελέτσης μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Όπως λέει ο ίδιος, «το Σάββατο ειδοποιήθηκα από συνεργάτη μου στην Αλεξανδρούπολη πως η σύζυγός του η οποία είναι εκπαιδευτικός σε σχολείο με κρούσματα στην περιοχή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Αμέσως κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και κλείσαμε το γραφείο. Επειδή είχα έρθει σε επαφή μαζί του, έκανα και εγώ και αυτός το τεστ και βρεθήκαμε θετικοί».

Ο ίδιος τονίζει στο Newsbomb.gr πως δεν έχει συμπτώματα και μάλιστα το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά και ο αστυνομικός που τον συνοδεύει, δεν έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό. «Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί, όπως μου λένε οι ιατροί, πιθανόν να έχω χαμηλό ιικό φορτίο στον οργανισμό μου», σημειώνει.

Όσον αφορά την επαφή που είχε με τον πρωθυπουργό, ο Σταύρος Κελέτσης ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται θέμα αφού συνάντησε τον πρωθυπουργό χωρίς προηγουμένως να έχει μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη. «Ήμουν στην Αθήνα όταν και έφυγα για να συνοδεύσω τον πρωθυπουργό στην περιοδεία του σε Έβρο και Σαμοθράκη», λέει και σημειώνει πως είχε κάνει το τεστ προτού αναχωρήσει.

Ο κ. Κελέτσης με τον πρωθυπουργό στη ΣαμοθράκηFacebook

Τέλος όσον αφορά με τις επαφές που είχε, ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε σε επιτροπές στην Βουλή, ωστόσο τηρούσε όπως και όλοι οι βουλευτές όλα τα μέτρα ασφαλείας με μάσκες, αποστάσεις και αντισηπτικά.

«Δεν ξέρεις από πού σου έρχεται», κατέληξε χαριτολογώντας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Σαρηγιάννης στο Newsbomb.gr: Μάσκα παντού - Αν φτάσουμε τα 2.000 κρούσματα θα είναι αργά