ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Απίστευτο «κράξιμο» για το σώμα του (pics)

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Απίστευτο «κράξιμο» για το σώμα του (pics)

Γιατί δέχτηκε... επίθεση;

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιός, θεωρείται από τις πιο έξυπνες προσωπικότητες του Hollywood και «αμετανόητος εργένης», παρότι έχει πέραση στο γυναικείο φύλο.

Πριν από λίγες ημέρες ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός απαθανατίστηκε στην παραλία και οι φωτογραφίες του δημοσιεύθηκαν από παπαράτσι σε δημοφιλή sites του εξωτερικού, προκαλώντας έναν αδικαιολόγητο πανικό.

Ποιος ήταν ο λόγος; Πάντως όχι γιατί ήταν με κάποια γοητευτική κυρία σαν αυτές που έχουν περάσει κατά καιρούς από το πλευρό του.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «συνελήφθη» να περπατάει και να κάνει βουτιές στην παραλία με τον φίλο του Emile Hirsch στο Malibu της Καλιφόρνια και όλοι σχολίασαν τη φυσική του κατάσταση.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος στις 11/11 έκλεισε τα 46 χρόνια του, χαρακτηρίστηκε άκομψα σε πολλές δημοσιεύσεις ως «λασπωμένος», «φουσκωτός», ότι η κοιλιά του είναι στρογγυλή και πρησμένη, ενώ κάποιοι σχολίασαν ότι έπρεπε να «επενδύσει σε μερικά μεγαλύτερα σορτς» για να μη φαίνονται τα άσχημα πόδια του.

Το... κράξιμο συνεχίστηκε και στο διαδίκτυο, αλλά ευτυχώς υπήρχαν και εκείνοι που κατηγόρησαν το “body shaming” γράφοντας ότι ο ταλαντούχος ηθοποιός παραμένει γοητευτικός είτε έχει κοιλιακούς είτε φουσκωμένη κοιλίτσα και πως το σωστό θα ήταν να αφήσουμε στην άκρη τέτοιου είδους κριτικές.