ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: 39χρονος «έσπασε» την καραντίνα με αιτιολογία «να σπάσει τα μούτρα κάποιου»

Γαλλία: 39χρονος «έσπασε» την καραντίνα με αιτιολογία «να σπάσει τα μούτρα κάποιου»

Με μία απίστευτη δικαιολογία «έσπασε» την καραντίνα ένας 39χρονος από τη Γαλλία.

Ο 39χρονος άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς κρυμμένος πίσω από ένα αυτοκίνητο, ενώ όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ήταν μεθυσμένος.

Ο άνδρας που κατοικεί στην περιοχή της Βρετάνης στη βορειοδυτική Γαλλία, «έσπασε» την καραντίνα για ένα απίστευτο λόγο, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο ήταν «αρκετά καλός». Ποιος ήταν αυτός; Να πάει να «σπάσει τα μούτρα» κάποιου!

Μάλιστα, στο χαρτί που είχε φροντίσει να έχεςι μαζί του σε περίπτωση ελέγχου είχε γράψει ακριβώς αυτό. «Πάω να σπάσω τα μούτρα ενός τύπου. Αυτή είναι η δικαιολογία μου, και είναι καλή», έγραψε επί λέξει το χαρτί.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν του εξήγησαν πως, η δικαιολογία του δεν επρόκειτο για «καλή» και ότι θα έπρεπε να κρατηθεί στο τμήμα για ένα βράδυ.

Οι αστυνομικοί απέσπασνα από την κατοχή του 39χρονου έναν σουγιά, τον οποίο όπως ισχυρίστηκε είχε μαζί του τυχαία και δεν είχε καμία σχέση για τον λόγο που «έσπασε» την καραντίνα.

Στον 39χρονο επεβλήθη πρόστιμο 135 ευρώ για την παραβίαση του lockdown, καθώς και πρόστιμο 150 επιπλέον ευρώ για το γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος σε δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας κατέβαλε έντονη προσπάθεια να πείσει τις αρχές πως ήταν καθ’ όλα νόμιμος, επιμένοντας πως βρισκόταν σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στη Γαλλία, ο κάθε πολίτης δικαιούται απουσία 1 ώρας από το σπίτι του με την δικαιολογία της σωματικής άσκησης, ενώ δεν επιτρέπεται να κινηθεί σε ακτίνα μεγαλύτερη από αυτήν του ενός χιλιομέτρου από τον τόπο κατοικίας του.

Πηγή: CNN

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ευχάριστα νέα για τη Θεσσαλονίκη – Μειώθηκε κατά 50% το ιικό φορτίο στα λύματα της πόλης