ΚΟΣΜΟΣ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Θρήνος στην Αργεντινή – Κλαίει στους δρόμους ο κόσμος (vids+pics)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Θρήνος στην Αργεντινή – Κλαίει στους δρόμους ο κόσμος (vids+pics)
AP Images

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ρίγη συγκίνησης σε όλο τον πλανήτη από τον θάνατο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Στην Αργεντινή κηρύχτηκε τριήμερο εθνικό πένθος κι ο κόσμος κλαίει στους δρόμους για την τεράστια απώλεια.

Παγκόσμιος θρήνος για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών από καρδιακή ανακοπή και σκόρπισε τη θλίψη σε όλο τον πλανήτη.

Ειδικότερα στην Αργεντινή, οι σκηνές είναι συγκλονιστικές. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρευόταν σαν Θεός στην πατρίδα του και η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί σε διάφορα σημεία και θρηνεί για τον θάνατο του «Ντιεγκίτο». Ειδικότερα στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες, όπου εδρεύει η Μπόκα Τζούνιορς με την οποία μεγαλούργησε, σε κάθε γωνιά συναντά κανείς ανθρώπους να κλαίνε και να μην μπορούν να πιστέψουν πως «έφυγε» ο Θεός τους.

Δείτε LIVE βίντεο από την Αργεντινή

Στην Αργεντινή κηρύχτηκε τριήμερο εθνικό πένθος, ενώ η Μπόκα κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα που θα έδινε σε λίγες ώρες στη Βραζιλία, για το Κόπα Λιμπερταδόρες, με αντίπαλο την Ιντερνασιονάλ.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιος Θρήνος: Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα