ΚΟΣΜΟΣ

Κακοποιούσε το αγοράκι της φίλης του και το βιντεοσκοπούσε

Κακοποιούσε το αγοράκι της φίλης του και το βιντεοσκοπούσε
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Βρετανίας η υπόθεση ενός 32χρονου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε το 15...

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Βρετανίας η υπόθεση ενός 32χρονου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε το 15 μηνών αγοράκι της συντρόφου του.

Ο Darren Newton στην απολογία του παραδέχτηκε ότι χτυπούσε το άτυχο αγοράκι ωστόσο δηλώνει αθώος για την δολοφονία του. Όπως αποκαλύφθηκε ο 32χρονος Newton για περισσότερους από 4 μήνες κακοποιούσε το παιδάκι και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του με το κινητό του τηλέφωνό.

Στη δίκη παρουσιάστηκαν διάφορα βίντεο στα οποία ο παρανοϊκός άνδρας είχε δώσει και ονόματα όπως «Πάγωσε χωρίς νερό», «Σφίγγοντας τα δάχτυλά του» και «Δύο λεπτά πόνου». Για το τελευταίο o Newton ρωτήθηκε από τους δικαστές και απάντησε ότι αφορούσε στη διάρκεια που έκλαιγε το παιδί όταν αυτός το χτυπούσε για περισσότερες από 13 φορές στο κεφάλι.

Ο 32χρονος , ο οποίος κακοποιούσε το μικρό όταν η μητέρα του έλειπε από το σπίτι, δήλωσε ότι δεν το ευχαριστιόταν όταν χτυπούσε το αγοράκι αλλά σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνει για την πράξη του!

Το αγοράκι βρέθηκε νεκρό στις 19 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου ενώ τρεις εβδομάδες πριν είχε νοσηλευτεί με κακώσεις και χτυπήματα σε όλο του το σώμα. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές το παιδί είχε πολλαπλές καρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίος ήταν και η αιτία του θανάτου του.

Ο 32χρονος ισχυρίζεται ότι δεν άγγιξε το παιδί την ημέρα της δολοφονίας του. Η δίκη συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων