ΚΟΣΜΟΣ

Οργή για τις σέλφι με τον νεκρό Ντιέγκο Μαραντόνα - «Θα τους βάλω φυλακή» λέει ο δικηγόρος του

Οργή για τις σέλφι με τον νεκρό Ντιέγκο Μαραντόνα - «Θα τους βάλω φυλακή» λέει ο δικηγόρος του
Twitter

Ντιέγκο Μαραντόνα: Παγκόσμια αποδοκιμασία και οργή για τους βέβηλους που έβγαζαν σέλφι με τη σορό του. Ο δικηγόρος του «Ντιεγκίτο» ξέσπασε και θέλει να τους στείλει φυλακή.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην γνώριζε το ποιος ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Προφανώς και όλοι θα ήθελαν να βρεθούν δίπλα στη σορό του για να τιμήσουν τη μνήμη του, να πουν ένα τελευταίο αντίο. Από αυτό, όμως, μέχρι το να βγάζουν κάποιοι σέλφι με τη σορό του Ντιέγκο Μαραντόνα υπάρχει τεράστια απόσταση. Διότι η κίνηση τριών υπαλλήλων του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία του Μαραντόνα να φωτογραφηθούν με το άψυχο σώμα του Θεού μέσα στο φέρετρό του, έχει προκαλέσει παγκόσμια αποδοκιμασία και οργή.

Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μην ένιωσε οργισμένος στη θέα των φωτογραφιών που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα με οργισμένα μηνύματα στο Twitter έκανε σαφές πως θα κυνηγήσει νομικά το θέμα και θα αποζητήσει ποινικές ευθύνες για τους υπεύθυνους.

«Μια φωτογραφία του Ντιέγκο στο φέρετρό του έχει γίνει viral. Θα φροντίσω προσωπικά να βρω τον απατεώνα που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες. Όλοι οι υπεύθυνοι για αυτή την πράξη δειλίας θα πληρώσουν», ήταν το πρώτο μήνυμα του Ματίας Μόρλα ο οποίος στη συνέχεια ανακάλυψε και τον έναν από τους τρεις βέβηλους.

Δείτε LIVE την κηδεία του Ντιέγκο Μαραντόνα

Οδηγείται στην τελευταία του κατοικία

Λίγη ώρα μετά τις 16:45 (ώρα Αργεντινής), εμφανίστηκε στον χώρο μια νεκροφόρα, με το πλήθος να ξεσπά σε λυγμούς στη θέα της και να φωνάζει το όνομα του Μαραντόνα. Προφανώς το λαϊκό προσκύνημα έχει σταματήσει πλήρως και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κηδεία του Θεού κι η μεταφορά της σορού του στο Jardin Bella Vista όπου θα είναι η τελευταία του κατοικία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και ένα δημοσίευμα που αναφέρει πως τελευταία επιθυμία του Μαραντόνα ήταν να ταριχευτεί, όπως είχε κάνει το – εμβληματικό για την Αργεντινή – ζεύγος Περόν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Μαραντόνα LIVE: Επεισόδια και χάος στην Αργεντινή – Σταμάτησε το λαϊκό προσκύνημα