ΚΟΣΜΟΣ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πέθανε ο δημοσιογράφος που πήρε την πρώτη συνέντευξη του «Θεού»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πέθανε ο δημοσιογράφος που πήρε την πρώτη συνέντευξη του «Θεού»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Θλίψη στην Αργεντινή από τον θάνατο του δημοσιογράφου που είχε πάρει την πρώτη συνέντευξη από τον 12χρονο «Ντιεγκίτο» όταν έπαιζε στους «Σεμπολίτας».

Το ταλέντο του Ντιέγκο Μαραντόνα στο ποδόσφαιρο είχε φανεί από αρκετά μικρή ηλικία. Παίζοντας στην ομάδα «Σεμπολίτας» είχε αρχίσει να γίνεται γνωστό πως ένα μικρόσωμο 12χρονο αγόρι έχει όλα τα φόντα να γράψει ιστορία, κι έτσι δεν είχε αργήσει να δώσει και την πρώτη του συνέντευξη.

Πίσω στο 1972, λοιπόν, ο νεαρός Ντιέγκο Μαραντόνα μιλούσε στον δημοσιογράφο Ουμπέρτο «Τίτο» Μπιόντι και έλεγε πως έχει δυο όνειρα.

«Το πρώτο είναι να παίξω στο Μουντιάλ, και το δεύτερο να γίνω πρωταθλητής», έλεγε ο 12χρονος «Ντιεγκίτο». Ο «Θεός» του ποδοσφαίρου τα εκπλήρωσε και τα δυο, καταφέρνοντας να γίνει ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών αν όχι ο καλύτερος.

Σε ηλικία 60 ετών, την περασμένη Τετάρτη (25.11) ο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή ενώ πέντε ημέρες αργότερα δυστυχώς έφυγε και ο «Τίτο» Μπιόντι. Ο άνθρωπος που είχε πάρει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στην τεράστια καριέρα του Ντιέγκο Μαραντόνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Lockdown: Ποια καταστήματα οδεύουν προς άνοιγμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης