ΚΟΣΜΟΣ

Ισραηλινός αξιωματούχος: «Έχουμε έρθει σε επαφή με εξωγήινους εδώ και χρόνια» - Ο ρόλος Τραμπ

Ισραηλινός αξιωματούχος: «Έχουμε έρθει σε επαφή με εξωγήινους εδώ και χρόνια» - Ο ρόλος Τραμπ

Από τα πλέον επίσημα χείλη του Ισραηλινού  Διαστημικού Προγράμματος Ασφαλείας ήρθαν οι δηλώσεις που θα συζητηθούν...

Σε μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Hain Eshed, πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του Διαστημικού Προγράμματος, καθώς αποκάλυψε πως οι άνθρωποι έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους εδώ και πολλά χρόνια!

Ο 87χρονος Eshed ηγούταν του προγράμματος για 30 χρόνια και μιλώντας στην εφημερίδα Yediot Aharonot, κομμάτι των δηλώσεων αναδημοσίευσε η ιστοσελίδα Jerusalem Post, προχώρησε σε αποκαλύψεις που σοκάρουν.

Ο Haim Eshed

«Έχουμε έρθει σε επαφή με εξωγήινους και εμείς (το Ισραήλ) και οι ΗΠΑ. Υπάρχει μια Γαλαξιακή Συμμαχία», δήλωσε αρχικά ο 87χρονος Eshed.

Η συνέχεια όμως είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αποκαλύπτοντας πως έγινε συμφωνία ανάμεσα στους διοικούντες την ανθρωπότητα και τη Γαλαξιακή Συμμαχία και αφορούσε τον πλανήτη Άρη!

«Η συνεργασία μας αφορά μια βάση στον Άρη όπου υπάρχουν Αμερικανοί αλλά και εξωγήινοι», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Σε αυτό το σημείο, το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο πρόεδρος Τραμπ ίδρυσε κατά τη διάρκεια της θητείας του την Space Force, δηλαδή τη Δύναμη Διαστήματος.

Η πιο μεγάλη αποκάλυψη από το στόμα του 87χρονου, ωστόσο, ήρθε όταν αναφέρθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως έφτασε πάρα πολύ κοντά στο να μιλήσει στον κόσμο για τις σχέσεις των ανθρώπων με τους εξωγήινους, ωστόσο επενέβη η Γαλαξιακή Συμμαχία και αποσόβησε την ύστατη στιγμή κάτι τέτοιο!

Αιτία; Η αποφυγή μαζικής υστερίας καθώς, σύμφωνα πάντα με τη Γαλαξιακή Συμμαχία, η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη ακόμη για να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο αλλά ούτε είναι και σε θέση να κατανοήσει το διάστημα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε κοντά να αποκαλύψει την αλήθεια

Όσο για ποιον λόγο αποφάσισε να αποκαλύψει τώρα αυτές τις πληροφορίες, ο Eshed δήλωσε πως έχει αλλάξει πλέον το ακαδημαϊκό επίπεδο, προσθέτοντας: «Αν είχα πει όλα αυτά πριν πέντε χρόνια, θα ήμουν σε κάποιο ψυχιατρείο. Δεν έχω κάτι να χάσω. Έχω πάρει βραβεία και διακρίσεις. Με σέβονται».

Ο Eshed δίνει ακόμη περισσότερες πληροφορίες στο νέο του βιβλίο «The Universe Beyond the Horizon», στο οποίο μάλιστα περιγράφεται λεπτομερώς το πώς η Γαλαξιακή Συμμαχία έσωσε την ανθρωπότητα από πυρηνικό πόλεμο.

Τα όσα ισχυρίζεται φυσικά ο Hain Eshed φυσικά δεν μπορούν να αποδειχτούν, ωστόσο το γεγονός πως κατείχε μια επίσημη θέση για 30 χρόνια, δίνει μια νότα... μυστηρίου στις δηλώσεις του!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ποιοι μπορούν να μετακινηθούν σε άλλο νομό - Τι ισχύει για τις καφετέριες και τα sms